Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: ΑΕΚ και Στρασβούργο ακονίζουν τα ξίφη τους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 18 10:05 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
aek

Το κουπόνι της Τετάρτης δεν έχει την παραμικρή επιλογή στο ποδόσφαιρο και έτσι θα ασχοληθώ με την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Στρασβούργο για την πρώτη κόντρα τους στην φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

3233 ΑΕΚ-Στρασβούργο: Με τρίποντο του Πάντερ από το σπίτι του, η ΑΕΚ πήρε το +11 που χρειαζόταν στην έδρα της Νίμπουργκ και πανηγύρισε μία παλικαρίσια πρόκριση, δείχνοντας ότι πάντα “πέφτει” μαχόμενη και είναι ικανή για όλα. Αρκετά δυνατό το Στρασβούργο με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας όπως οι Ράιτ, Λόγκαν, Μποστ, Μπίλαν, Λαμπεϊρί κ.α. και θέλει να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι, αφού την βολεύει αυτό, ψάχνοντας να τρέξει στον αιφνιδιασμό για εύκολους πόντους. Θα ποντάρω στον Ζακ Ράιτ των Γάλλων (οβερ 7.5 πόντων) που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. (Stoiximan 1.87)

1919. Σέντ Τζόνστον- Χάμιλτον: Δεν θα αποφύγουν τα πλέι άουτ, αλλά θέλουν να κλείσουν την κανονική διάρκεια με καλές εμφανίσεις και καλή ψυχολογία. Προέρχονται και οι 2 από ισοπαλίες και οι φιλοξενούμενοι πριν από το “Χ” με την Ρος Κάουντι είχαν 2 νίκες με πολύ καλή παρουσία. Σκοράρουν πολύ εύκολα, αλλά με την ίδια συχνότητα δέχονται γκολ, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα έχει φάσεις, αφού απουσιάζει το άγχος του αποτελέσματος. Αξία στο αμφίπλευρο σκοράρισμα. (Vistabet 1.95)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3233 ΑΕΚ- Στρασβούργο Ράιτ οβερ 7.5 1.87  
1919 Σεντ Τζόνστον- Χάμιλτον γκολ-γκολ 1.95  
         
Συνολική απόδοση 3.64 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.