Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Σε τρομερή φόρμα ο Νάναλι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 18 00:13 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Ολοκληρώνεται η εβδομάδα των λίγων επιλογών, αφού τις τελευταίες ημέρες το κουπόνι ήταν ισχνό, με τα φιλικά των Εθνικών ομάδων να μην προσφέρουν ευκαιρίες. Σήμερα την κατάσταση σώζει κάπως η Ευρωλίγκα και η Β΄Ιταλίας και βασικό σημείο μου θα αποτελέσει ο Νάναλι της Φενερ, που διανύει περίοδο φόρμας.

3242. Κίμκι- Φενερμπαχτσε: Η Κίμκι έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα τερματίσει στην 6η θέση της Ευρωλίγκας και ενδέχεται να πέσει πάνω στον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, το 2Χ2 θα επιζητήσει η Φενέρ, για να διατηρήσει τον 2ο θώκο, που την στέλνει κατά πάσα πιθανότητα πάνω στην Ζαλγκίρις. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι περισσότερο προς την πλευρά των Τούρκων, με τους Ρώσους να θέλουν να ρίξουν στο καναβάτσο την αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δείχνοντας εκ νέου την δυναμική τους. Επικίνδυνο να επιλέξεις νικητή σε μία τόσο δύσκολη συνάντηση και έτσι θα εμπιστευτώ τον Νάναλι (οβερ 9.0 πόντοι), που εδώ και περίπου 1 μήνα “βγάζει φωτιές” επιθετικά. (Stoiximan 1.87)

1951. Τζίλιγχαμ-Μ.Κ. Ντονς: Ξέμεινε από στόχους η Τζίλιγχαμ, που ανέκαθεν ήταν αλλοπρόσαλλη στην φετινή Α΄Αγγλίας και τελικά αυτό στοίχισε. Απογοήτευσε κόντρα στην Μπράντφορντ και έχασε με 1-0. Από εκεί και πέρα, η Ντονς παίζει τα ρέστα της για την παραμονή, όντας στο -1 από την επιβίωση και δείχνει ανεβασμένη. Στα τελευταία 3 παιχνίδια μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία και δηλώνει παρούσα στα δύσκολα. Αν δεν φοβηθεί το παιχνίδι μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το “σπίτι” της Τζίλιγχαμ. Χ2… (Vistabet 1.62)

1946. Έμπολι- Σαλερνιτάνα: Η πρωτοπόρος Έμπολι φιλοξενεί την Σαλερνιτάνα, που ακροβατεί ανάμεσα σε μπαράζ ανόδου και αδιαφορία (βαθμολογική). Μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσει την απευθείας άνοδο και τον τίτλο η Έμπολι, που δικαιολογημένα είναι η καλύτερη ομάδα στην φετινή Β΄Ιταλίας. Πολύ ανεβασμένη και σκοράρει εύκολα η “Σαλε”, που παραμένει άτρωτη εδώ και 4 αγωνιστικές και συνεχίζει την αντεπίθεση, για να προλάβει τα πλέι οφ. Αξία στο αξιόλογο οβερ (Sportingbet 1.75)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3242 Κίμκι-Φενερμπαχτσέ Νάναλι οβερ 9.0 1.87 12
1951 Τζίλιγχαμ-Μ.Κ. Ντονς Χ2 1.62 1-2 
 1946 Έμπολι- Σαλερνιτάνα  οβερ   1.75  2-0 
Συνολική απόδοση 5.30 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.