Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Σημαντικές ελλείψεις για τον Παναιτωλικό

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 18 09:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
superleague-scorer

Δεν μας έκανε το χατίρι η Έμπολι την Πέμπτη και μείναμε με το 2/3, αφού πέρασε το οβερ 9.5 του Νάναλι, αλλά και το Χ2 της ανεβασμένης Ντονς. Πάμε στα σημερινά, με τις επιλογές να είναι ποικίλες, έπειτα από την επάνοδο των πρωταθλήματων και ξεκινάμε με βάση το Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα.

2429. Παναιτωλιός- ΠΑΣ Γιάννινα: Η ομάδα του Παναιτωλικού δεν πατάει καλά αγωνιστικά και φαίνεται και στις 2 τελευταίες ήττες που έκανε χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ δείχνει φορμαρισμένος με 4 σερί παιχνίδια μακριά από την ήττα και έχει αρκετές ελπίδες για την 5η θέση. Έτσι θα τις εξαντλήσει μέχρι το φινάλε. Συνυπολογίζουμε και τις 5 βασικές ελλείψεις των γηπεδούχων. Έτσι πάμε στο Χ2 στηρίζοντας τον ΠΑΣ.  (Stoiximan 1.75)

735. Γιουβέντους- Μίλαν: Γκέλαρε εκτός έδρας με την Σπαλ η Γιουβέντους, που έβγαλε άγχος και κούραση και έμεινε στο 0-0, δίνοντας ξανά ελπίδες τίτλου στη Νάπολι. Στο στρατόπεδο της Μίλαν επικρατεί ενθουσιασμός και αγωνιστική “ανάσταση” με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο και οι “ροσονέρι” προέρχονται από 5 διαδοχικές νίκες. Θα βάλουν δύσκολα στην Γιουβέντους, που θέλει μόνο νίκη. Αξίζει το γκολ/γκολ και έχει λογική (Vistabet 2.15)

640. Αταλάντα- Ουντινέζε: Η Αταλάντα σκόρπισε στους 5 ανέμους την Βερόνα (5-0) εκτός έδρας και πιστοποίησε ότι συνήλθε, μετά από τον αποκλεισμό με την Ντόρτμουντ στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε “μαύρο χάλι” η Ουντινέζε, που έχει να νικήσει περίπου 2 μήνες και δείχνει να τα έχει παρατήσει, ενώ αν δεν αλλάξει τροχιά ενδέχεται να κινδυνέψει. Μπορεί να βγάλει και μόνη το οβερ η Αταλάντα. Οβερ λοιπόν που είναι καλοπληρωμένο. (Sportingbet 1.87)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2429 Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα Χ2 1.75 1-0
735 Γιουβέντους-Μίλαν γκολ-γκολ 2.15 3-1
 640 Αταλάντα- Ουντινέζε οβερ   1.87 2-0
Συνολική απόδοση 7.03 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.