Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Τιτανομαχία με σκοπιμότητα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεαλ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 18 09:38 Κατηγορία: Ταμεία
Τορίνο-Γιουβέντους

Δεν πήγε καλά το σαββατοκύριακο για την στήλη μου και δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Άλλωστε ο Μάρτιος κύλησε ιδανικά, με πολλά ταμεία και έτσι το πρόσημο παραμένει θετικό για όλους όσοι με ακολουθείτε. Πάμε για μία νέα αρχή με βάση το μεγάλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεαλ Μαδρίτης.

2514. Γιουβέντους- Ρεαλ Μαδ.: Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ρεαλ Μαδρίτης για την πρώτη σύγκρουση τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγκαλιά με το Καμπιονάτο και πάλι η “Γηραιά Κυρία” θα δώσει πλέον βάση στην διάκριση στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δεν έχουν άλλο στόχο φέτος και θα τα δώσουν όλα για το βαρύτιμο τρόπαιο του θεσμού. Αναμένεται παιχνίδι με σκοπιμότητα και ιδιαίτερη προσήλωση στην άμυνα από τους Ιταλούς και έτσι θεωρώ πως το σκορ δεν θα “ανοίξει”. Πολύ καλή περίπτωση τα 2-3 γκολ. (Stoiximan 2.00)

2533. Σεβίλλη- Μπάγερν Μονάχου: Η Σεβίλλη έχει βρει ρυθμό και αποδίδει με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση επί εποχής Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της. Στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου επικρατεί ενθουσιασμός, μετά την καταιγιστική εμφάνιση κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο τίτλος έχει κατακτηθεί εδώ και καιρό και οι “Βαυαροί” ονειρεύονται τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να δώσουν χώρο στην Μπάγερν και έτσι θα προσέξουν τα νώτα τους. Προτείνω την ισοπαλία στο πρώτο μέρος.  (Vistabet 2.30)

979. Αταλάντα- Σαμπντόρια: Η Αταλάντα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και καταδιώκει την Μίλαν, που κρατάει την τελευταία θέση της Ευρώπης. Η Σαμπντόρια βγάζει κόπωση, προέρχεται από 2 σερί ήττες, αλλά έδειξε να συνέρχεται με την Κιέβο, παρόλο που έχασε με 2-1. Βέβαια αμυντικά μπάζει και η Αταλάντα παράγει φάσεις με το τσουβάλι. Δεν μου βγήκε το οβερ με την Ουντινέζε, αλλά θα στηρίξω ξανά την ομάδα του Μπέργκαμο. Περιμένω να συνέλθει και η “Σαμπ”. Οπότε κρατάω το οβερ. (Sportingbet 1.67)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2514 Γιουβέντους- Ρεαλ Μαδ. 2-3 γκολ 2.00 0-3
2533 Σεβίλλη- Μπάγερν Μονάχου ημίχρονο Χ 2.30 1-1
979 Αταλάντα- Σαμπντόρια οβερ 1.67 1-2
Συνολική απόδοση 7.68 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.