ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Πέφτει” μαχόμενη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 18 09:33 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
atletico-barcelona

Δεν πέρασε καμία από τις 3 επιλογές μου χθες και έτσι το πρόσημο ήταν αρνητικό. Πάμε στα σημερινά του κουπονιού του στοιχήματος με το Γιουρόπα Λιγκ να έχει την τιμητική του. Θα σταθώ ιδιαίτερα στην μάχη της Σπόρινγκ Λισαβόνας με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

1675. Σπόρτινγκ Λ.- Ατλέτικο Μαδ.: Με 2-0 επικράτησε στο παιχνίδι του “Βιθέντε Καλντερόν” η Ατλέτικο, αλλά η Σπόρτινγκ φοβήθηκε το ματς υπερβολικά και θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αφού στο τέλος έχασε το άχαστο. Σίγουρα η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει και η “προίκα” του 2-0 της δίνει προβάδισμα για τα ημιτελικά, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν έχουν άλλο στόχο αυτήν την στιγμή και αναμένεται να τα δώσουν όλα, για να κάνουν την ανατροπή. Θα κοντράρω τους “ροχιμπλάνκος”, πιστεύοντας ότι η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους θα το παλέψει. (Stoiximan 1.91)

1674. Σάλτσμπουργκ- Λάτσιο: Ματσάρα έγινε στο “Ολίμπικο” με την Λάτσιο να κερδίζει τελικά τους Αυστριακούς με 4-2. Ομάδες με επιθετικό στυλ, ιδίως οι Ρωμαίοι, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για την Σάλτσμπουργκ επιβάλλεται να παίξει φουλ επίθεση από την αρχή, για να σκοράρει άμεσα και να αγχώσει την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Θεωρώ ότι θα δούμε παιχνίδι με αρκετά γκολ, καρμπόν του πρώτου δηλαδή. Αξία στο οβερ 1.5 από ημίχρονο. (Vistabet 2.25)

1671. Μπράντφορντ- Σριούσμπερι: Τελευταία ευκαιρία για αμφότερες. Η μεν Μπράντφορντ με νίκη θα ελπίζει για είσοδο στα μπαράζ ανόδου, η δε Σριούσμπερι με διπλό θα θέσει υποψηφιότητα για απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Δεν βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και έχουν ζητήματα, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν, ενώ παίρνουμε ως στοιχείο στην εξίσωση και τον παράγοντα αποτέλεσμα, που είναι επιτακτική ανάγκη και για τις δύο ομάδες. Πληρώνει καλά το αμφίσκορο. (Sportingbet 2.00)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1675 Σπόρτινγκ Λ.- Ατλέτικο Μαδ. 1.91 1-0
1674 Σάλτσμπουργκ-Λάτσιο οβερ 1.5 στο 1ο ημίχρονο 2.25 0-0
1671 Μπράντφορντ-Σριούσμπερι γκολ-γκολ 2.00 0-0
Συνολική απόδοση 8.59 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.