Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 18 09:30 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Μόνο το γκολ/γκολ στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια πέρασε χθες από την στήλη μου και με 1/3 δεν γίνεται να είσαι ικανοποιημένος. Αρκετά δυνατό και με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια το σημερινό κουπόνι. Ένα εξ΄αυτών και το ντέρμπι Μπενφίκα-Πόρτο, αφού στο “Ντα Λουζ” κρίνεται ο τίτλος.

868. Μπενφίκα- Πόρτο: 30η στροφή στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας και τα ψέματα τελείωσαν για Μπενφίκα και Πόρτο. Στην κορυφή οι “αετοί” και ακολουθούν οι “δράκοι” στο -1, οπότε καταλαβαίνετε γιατί ντέρμπι μιλάμε. Η Πόρτο δείχνει πανέτοιμη αγωνιστικά και με διπλό θα αναλάβει τα ηνία στην κορυφή, ενώ η Μπενφίκα είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος, αλλά ο Ζόνας, που είναι το “κανόνι” της, υποφέρει από τραυματισμό και είναι αμφίβολος. Συνιστώ 2-3 γκολ που είναι ασφαλές και το σκορ πιστεύω ακροβατεί μεταξύ under και over. (Stoiximan 1.97)

798. Μίλαν- Νάπολι: Η Μίλαν δεν θα έχει στην σύνθεσή της τους Μπονούτσι και Ρομανιόλι, οπότε η άμυνα δεν θα βρίσκεται σε απαρτία και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο. Η Νάπολι ανέτρεψε το 0-1 με την Κιέβο στο “Σαν Πάολο” στην εκπνοή της αναμέτρησης, νίκησε με 2-1 και ανέκτησε ψυχολογία, αν και δύσκολα θα κατακτήσει το Καμπιονάτο, αφού η Γιουβέντους έχει την εμπειρία και προπορεύεται με 4 πόντους. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό από την αρχή. Οπότε πάμε στο οβερ. (Vistabet 1.90)

2004. Ξάνθη- ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη για την 5η θέση της Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη παίρνει αυτό που θέλει και στα τελευταία παιχνίδια έχει σφίξει πολύ αμυντικά. Ο ΠΑΣ με διπλό θα μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της προνομιούχου θέσης, αν και δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τον Κόντε να έχει σιγήσει επιθετικά. Πιστεύω πως το παιχνίδι σε κάποια στιγμή και μάλλον στο δεύτερο ημίχρονο θα “ανοίξει”. Αξίζει το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ.  (Sportingbet 2.25)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
868 Μπενφίκα- Πόρτο 2-3 γκολ 1.97 0-1
798 Μίλαν- Νάπολι οβερ 1.90 0-0
2004 Ξάνθη- ΠΑΣ Γιάννινα γκολ-γκολ 2.25 3-0
Συνολική απόδοση 8.42 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.