Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός βγάζει ξανά αντίδραση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Απριλίου 18 00:31 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Δεν τα πήγαμε καλά στις χθεσινές εκτιμήσεις, αφού πέρασε μόνο ο άσσος της Σαουθάμπτον. Πάμε στα σημερινά της Κυριακής, με το κουπόνι να έχει αναμετρήσεις, που μπορούν να μας στείλουν ταμείο και θα ξεκινήσουμε δυνατά με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

1097. Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός μόνο το μυαλό του στην μπάλα δεν έχει, με όσα γίνονται καθημερινά στις τάξεις του. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι απογοητευμένος έτσι όπως απόλεσε τον τίτλο, αλλά θέλει νίκες μέχρι το φινάλε. Οι “πράσινοι” βγάζουν αντίδραση και συνέτριψαν τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι υστερούν αμυντικά, αλλά από την μέση και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνοι. Ρισκάροντας στο γκολ-γκολ. (Stoiximan 2.17)

1100. Φιορεντίνα- Νάπολι:  Η Φιορεντίνα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Κάτι η έλλειψη κινήτρου και κάτι οι απουσίες της την μετατρέπουν σε νωθρή ομάδα χωρίς φαντασία. Η Νάπολι θέλει μόνο νίκη, αφού η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Ίντερ. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσει ουσιαστικά τον τίτλο.  Οι “βιόλα” είναι επικίνδυνοι μπροστά και η Νάπολι θα παίξει ανοικτά, αφού το στυλ της είναι πάντοτε επιθετικό. Καλή περίπτωση το αμφίσκορο. (Vistabet 1.95)

1092. Βέρντερ- Ντόρτμουντ:   Έχει σωθεί η Βέρντερ και στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει χαλαρή. Η Ντόρτμουντ διέλυσε την Λεβερκούζεν με 4-0 και ρέφαρε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Σάλκε. Η Σάλκε το Σάββατο έφερε 1-1 με την Γκλάντμπαχ και με διπλό οι “κιτρινόμαυροι” θα πιάσουν στην 2η θέση τους “βασιλικούς μπλε”. Περιμένω παιχνίδι με πολλές φάσεις και την μπάλα πάνω-κάτω. Οπότε θα ρισκάρω με οβερ 3.5(Sportingbet 2.40)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1097 Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ γκολ-γκολ 2.17 0-3
1100 Φιορεντίνα- Νάπολι γκολ-γκολ 1.95 3-0
1092 Βέρντερ- Ντόρτμουντ οβερ  3.5 2.40 1-1
Συνολική απόδοση 10.15 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.