Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Δεν κλωτσάει την ευκαιρία η Πάρμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Μαΐου 18 00:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν είναι πολύ δυνατό το σημερινό κουπόνι της Τρίτης, αφού το στοίχημα χωλαίνει σε επιλογές, ωστόσο μετά από μελέτη και ξεψάχνισμα των ρεπορτάζ, βγαίνει μία αξιόλογη τριάδα για χαμηλό ποντάρισμα. Βασικό σημείο η Πάρμα, που με νίκη περνάει στην 2η θέση.

1223. Πάρμα- Τερνάνα: Η Πάρμα με νίκη επί της Τερνάνα θα περάσει στην 2η θέση της Β΄Ιταλίας, αφού η Παλέρμο γκέλαρε. Η Τερνάνα παλεύει για την παραμονή, αλλά η ποιοτική διαφορά με τους γηπεδούχους είναι χαώδης. Η Πάρμα δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα πάρει το τρίποντο. Θεωρώ και με πολλά γκολ. 1 και οβερ λοιπόν. (Stoiximan 2.35)

1268. Ρεαλ- Μπάγερν:  Η Ρεαλ πέρασε με 2-1 από το Μόναχο και έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν. Βέβαια, οι Βαυαροί δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί και θα τα δώσουν όλα απόψε για την ανατροπή. Αναμένεται ανοικτό παιχνίδι, αφού η ομάδα του Γιουπ Χάινκες καλείται να βρει γρήγορα γκολ, για να αγχώσει την αντίστοιχη του Ζιντάν, που θα βρει χώρους. Οβερ 3.5 (Vistabet 1.95)

1271. Σκάνθορπ- Πλίμουθ: Ντέρμπι για τα πλέι οφ. Η Σκάνθορπ έχει 70 βαθμούς και η Πλίμουθ 68 και έχουμε φτάσει στην τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, που θέλουν μόνο διπλό, για να κλέψουν την τελευταία θέση για τα πλέι οφ ανόδου. Πρέπει να επιτεθεί η Πλίμουθ, αφού δεν έχει περιθώριο να παίξει παθητικά. Ρισκάροντας στο αμφίσκορο. (Sportingbet 1.75)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1223 Πάρμα- Τερνάνα 1 και οβερ 2.35 2-0 
1268 Ρεαλ-Μπάγερν οβερ 3.5 1.95 2-2
1271 Σκάνθορπ- Πλίμουθ γκολ-γκολ 1.75 2-0
Συνολική απόδοση 8.01 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.