Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Μιλάει” το ένστικτο επιβίωσης της Σουόνσι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Μαΐου 18 23:54 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει ουκ ολίγες μάχες, με τα πρωταθλήματα να φτάνουν στο τέλος τους. Θα ποντάρουμε παραπάνω με βάση το κίνητρο και η Σουόνσι αποτελεί μία καλή ευκαιρία, οπότε θα είναι το βασικό μας σημείο.

1832. Μπόρνμουθ- Σουόνσι: Η Σουόνσι βρίσκεται στο +1 από την γραμμή του υποβιβασμού και απόψε πρέπει να πάρει τουλάχιστον βαθμό, αφού ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι με Στόουκ και Σαουθάμπτον, που έχουν τον ίδιο στόχο με τους Ουαλούς. Οι γηπεδούχοι είναι πιο άνετοι, όντας στο +6 από τις «περιπέτειες» και δεν θα χαλαστούν με τον βαθμό. Περιέχει μπόλικη ισοπαλία το ματς, αλλά χρειάζεται και κάλυψη. Χ2 λοιπόν.  (Stoiximan 1.80)

1805. Γκλάντμπαχ- Φράιμπουργκ:  Παλεύει για έξοδο στο Γιουρόπα η Γκλάντμπαχ, αλλά δεν στηρίζεται μόνο στα δικά της αποτελέσματα, διότι θέλει και γκέλες από Λειψία και Άιντραχτ. Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ απέχει 3 πόντους από την διακεκαυμένη ζώνη και θα προσπαθήσει να «τσιμπήσει» θετικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την προφύλαξη των νώτων της. Δύσκολα δεν θα βρει δίχτυα η Γκλάντμπαχ κόντρα στην προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων. Έχει τύχη το οβερ (Vistabet 1.75)

1807. Άουγκσμπουργκ- ΣάλκεΗ Σάλκε έχει το κίνητρο, ωστόσο η Άουγκσμπουργκ δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο. Ήδη μετράει 3 ματς αήττητη και δείχνει διάθεση και πάθος, για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι «βασιλικοί μπλε» με διπλό θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης, αλλά προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν βρίσκονται γενικά σε καλή κατάσταση και παρουσιάζονται ασταθείς. Πιο ασφαλές bet το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (Sportingbet 1.83)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1832 Μπόρνμουθ-Σουόνσι Χ2 1.80 1-0
1805 Γκλάντμπαχ- Φράιμπουργκ οβερ 1.75 3-1
1807   Άουγκσμπουργκ- Σάλκε γκολ-γκολ   1.83 1-2
Συνολική απόδοση 5.76 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.