Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Αναγκασμένη να επιτεθεί η Ίντερ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Μαΐου 18 23:57 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Για 3 πόντους που δεν πέτυχε ο Ουίλτζερ του Ολυμπιακού στο ματς με την Κύμη χάθηκε το χθεσινό ταμείο. Πέρασαν το οβερ 3.5 της Μπάγερν Μονάχου και το οβερ της Μονακό. Πάμε στα σημερινά και το βασικό σημείο της στήλης μου προέρχεται από το ντέρμπι Λάτσιο-Ίντερ.

1431. Λάτσιο- Ίντερ: Η Λάτσιο βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ η Ίντερ μόνο με διπλό. Έπαθλο η έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι ήταν πιο σταθεροί στο Καμπιονάτο, αλλά την περασμένη εβδομάδα “αυτοκτόνησαν” με την Κροτόνε, όπως και η Ίντερ, που έχασε στην έδρα της από την αδιάφορη Σασσουόλο. Η Ίντερ επιβάλλεται να παίξει επιθετικά, για να σκοράρει πρώτη και να αγχώσει τους Ρωμαίους. Καλό το οβερ.(Vistabet 1.60)

3279. Φενερμπαχτσέ- Ρεαλ Μαδ.: Τελικός στην Ευρωλίγκα και στο τέλος της διαδρομής έφτασαν Φενέρ και Ρεαλ. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς θέλει το back to back, ενώ αυτή του Λάσο να πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο από το TOP8 και μετά, φορώντας το 10ο στέμμα της ιστορίας της. Δύσκολη η πρόβλεψη για νικητή και θα ποντάρω στον φορμαρισμένο Γουστάβο Αγιόν. Θα πάμε στο οβερ 9.5 του Μεξικανού σέντερ. (Stoiximan 1.87)

1369. Παναχαϊκή- Αναγέννηση Καρδίτσας: Τελευταίο εντός έδρας ματς για την Παναχαϊκή, που τερμάτισε στην 3η θέση της Β΄Εθνικής και ο κόσμος της θα την αποθεώσει για την τρομερή πορεία της. Στον αντίποδα, η Αναγέννηση “καίγεται” για θετικό αποτέλεσμα, αφού παλεύει για την παραμονή και αναγκαστικά θα ψάξει το γκολ στην Πάτρα. Αξία στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο. (Sportingbet 1.95)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1431 Λάτσιο-Ίντερ οβερ 1.60 2-3
3279 Φενέρ-Ρεαλ Μαδ. Αγιόν οβερ 9.5 1.87 4
1369 Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρ. γκολ-γκολ 1.95 4-1
Συνολική απόδοση 5.83 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.