Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Γκος και Χολ οδηγούν ΠΑΟΚ και Προμηθέα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Μαΐου 18 10:12 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Αρκετά ισχνό σε επιλογές το κουπόνι του στοιχήματος και αναμένουμε με ανυπομονησία το Μουντιάλ, για να “λυθούν” τα χέρια μας. Πάλι καλά που υπάρχουν τα πλέι οφ της Basket League και ως επί το πλείστον θα ασχοληθούμε με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Προμηθέας-Ολυμπιακός.

2109. Βάρναμο- Φάλκενμπεργκ: Μεγάλη ευκαιρία έχει η Φάλκενμπεργκ και με διπλό θα ανέβει στην κορυφή της Β΄Σουηδίας. Η Βάρναμο είναι αδύναμη και βγάζει πολλά κενά στην άμυνα, οπότε η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι τεράστια. Αναμένονται γκολ, αφού και οι γηπεδούχοι μπορούν να συνεισφέρουν στο θέαμα. Αξία στο οβερ (Vistabet 1,70)

3009. ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός: Άνετα ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στο ΟΑΚΑ και απέχει 1 νίκη από τους τελικούς της Α1. Ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία είναι ανταγωνιστικός και βγάζει τον καλό του εαυτό, αλλά στα 4 φετινά παιχνίδια με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει δείξει ικανός για την υπέρβαση. “Αστεία” η απόδοση στο διπλό και θα επιλέξω τον ηγέτη του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος. Οβερ 11.5 πόντοι. (Stoiximan 1.87)

3014. Προμηθέας-Ολυμπιακός: Λίγο έλειψε να “σπάσει” την έδρα του Ολυμπιακού ο Προμηθέας, αλλά το τρίποντο του Παπανικολάου στο τέλος έσωσε τους Πειραιώτες από το κάζο (νίκη με 89-88). Αναμένεται πολύς κόσμος απόψε στο “Τόφαλος” και ο Προμηθέας θέλει να δείξει πως όσα κατάφερε φέτος μόνο τυχαία δεν ήρθαν. Βέβαια και εδώ θα επιλέξω ειδικό στοίχημα, με τον Λάνγκστον Χολ να είναι “λίρα εκατό” για τους Πατρινούς. Χολ οβερ 10.5 πόντοι.   (Stoiximan 1.87)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2109 Βάρναμο-Φάλκενμπεργκ οβερ 1.70  
3009 ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός Γκος οβερ 11.5 1.87  
3014 Προμηθέας-Ολυμπιακός Χολ οβερ 10.5 1.97  
Συνολική απόδοση 5.94 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.