Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά και κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (11/06)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 23 08:57 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός συναντιούνται στο 3ο παιχνίδι των τελικών της Basket League απόψε (21:15, 11/6) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», με τη σειρά ισόπαλη στο 1-1 και να βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, προσφέρονται πολλές επιλογές για ποντάρισμα στο μεγάλο παιχνίδι.

Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια κρίθηκαν στη μια κατοχή. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο πρώτο με 73-70 και διατήρησε το πλεονέκτημα της έδρας του. Ο Παναθηναϊκός απάντησε κι έφερε στα ίσια τη σειρά νικώντας στο «ΟΑΚΑ» με 67-65. Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί με τη νίκη του να προσφέρεται στο 1,26** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, το στοιχημα της νίκης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Αν κάτι επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο ματς είναι πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ βαθύ ρόστερ. Έφτασε μια ανάσα από τη νίκη παρόλο που δεν είχε τον Κώστα Σλούκα, ενώ αποβλήθηκε ο Τόμας Γουόκαπ και τραυματίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ. 

Με «σημαία» την άμυνά του και το γεγονός πως αυτός ο «κορμός» παικτών παίζει καιρό μαζί κατάφερε να σταθεί όρθιος στα δύσκολα. Κι αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ενόψει του 3ου παιχνιδιού, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει λιγότερους… πονοκεφάλους σε σύγκριση με το ματς της περασμένης Πέμπτης. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις και στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «ΣΕΦ», η «ψημένη» στα δύσκολα ομάδα του θα επιδιώξει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να πάρει και πάλι το προβάδισμα στη σειρά.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ

Έπειτα από 14 σερί ήττες κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν μια νίκη για να πιστέψει ακόμη περισσότερο πως μπορεί να κοιτάξει το μεγάλο του αντίπαλο στα μάτια. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη γύρισε σελίδα και τώρα νιώθει ικανή να ανταγωνιστεί, παρά τις διαφορές ποιότητας που υπάρχουν. 

Εξίσου μεγάλη επιτυχία είναι πως ο Σερέλης έχει καταφέρει να πείσει την ομάδα του να παλέψει και να τον ακολουθήσει. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός σύντομα θα μπει σε φάση… ανοικοδόμησης. Ο Σερέλης μάλλον δεν θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής και το ρόστερ του συγκροτήματος θα αλλάξει σημαντικά. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.