Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Champions League! (30/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τη νίκη και την ανατροπή που θα της δώσει μία θέση στους ομίλους του Champions League, θέλει να πανηγυρίσει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ. 

Την πιο μεγάλη ευρωπαϊκή στιγμή των τελευταίων της ετών θέλει να ζήσει απόψε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» απόψε υποδέχονται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Αντβέρπ. Οι «κόκκινοι» έχουν το υπέρ τους 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο και πλέον η πρωταθλήτρια Ελλάδας καλείται να πετύχει μία ιστορική ανατροπή. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορέσει σε αυτό το κρίσιμο ματς να έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία. Έτσι ο Αθανασιάδης θα είναι υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, ενώ ο Πόνσε είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

bwin – Αξεπέραστο live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

Από την ισοπαλία στην πρεμιέρα της με τον Πανσερραϊκό προέρχεται η ΑΕΚ. Η Ένωση έμεινε στο 1-1 με τους Σερραίους, με τον Γκατσίνοβιτς να ισοφαρίζει το γκολ του Άλεκσιτς στο 78ο λεπτό. Αυτή η ισοπαλία αποτελεί το τρίτο στη σειρά παιχνίδι, κατά το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Προηγήθηκε η ήττα στο πρώτο ματς με την Αντβέρπ και το 2-2 με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που της έδωσε την πρόκριση στα play-off. Χωρίς αγώνα πορεύτηκε μέχρι και την αποψινή αναμέτρηση η Αντβέρπ, καθώς δεν υπήρξε αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα του Βελγίου. Στο 1.77 βρίσκει κανείς την απόδοση στην bwin, να νικήσει η ΑΕΚ την Αντβέρπ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ  

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.