Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Η αθλητική σεζόν ξεκινάει με τη νέα καμπάνια της Novibet

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Αυγούστου 23 08:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η Novibet υποδέχεται τη νέα σεζόν με καινούρια δυναμική καμπάνια σε συνεργασία με τη 4WiseMonkeys. Με κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας, «Novibet Θέλω», η Novibet υπόσχεται να ξεσηκώσει τη ελληνική φίλαθλη κοινότητα και να δώσει τον παλμό σε μια αθλητική σεζόν που το ενδιαφέρον αναμένεται αμείωτο.

Οι φίλοι των σπορ έχουν τον δικό τους αυθεντικό τρόπο να εκφράζουν την αγάπη τους για το παιχνίδι. Και ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι τα συνθήματα. Βασικό όχημα της φετινής καμπάνιας της Novibet που ‘απλώνεται’ 360 σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας είναι το εμβληματικό τραγούδι “Freed from Desire”. Το τραγούδι-ύμνος των φιλάθλων, που αντηχεί σε γήπεδα όλου του κόσμου, παρουσιάζεται από τη Novibet ανανεωμένο με ελληνικούς στίχους και μοντέρνα διάθεση. .

Η Novibet έχει πάντα ως στόχο να προσφέρει στα μέλη της το παιχνίδι ‘όπως θα ήθελαν να είναι’. Μέσω της νέας sportsboοk καμπάνιας η Novibet απαντάει στα «θέλω» των παικτών προσφέροντας νέες δυνατότητες και διαμορφώνοντας την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η νέα ταινία διαδραματίζεται σε μια sports pub γεμάτη φιλάθλους. Μια ερώτηση είναι αρκετή για να αρχίσουν να τραγουδούν όλοι μαζί, εκφράζοντας αυτό που θέλουν από το αγαπημένο τους παιχνίδι. Τους βλέπουμε να χορεύουν σε “Freed from Desire” ρυθμούς, λέγοντας ότι αυτό που αναζητούν είναι η μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας που τους προσφέρει η Novibet.

Την καμπάνια υλοποίησε η 4 Wise Monkeys, την παραγωγή ανέλαβε η Top Cut Modiano με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Ρέντη, ενώ την επιμέλεια του ήχου αλλά και τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού υπογράφει η yellowgroove.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της καμπάνιας εδώ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.