Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (31/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 23 18:32 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Gradski stadion Dubocica-Leskovac» κοντράρονται για δεύτερη φορά στο πλαίσιο των playoffs του Europa League η Τσουκαρίτσκι με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι για το οποίο προσφέρεται πληθώρα επιλογών για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο πρώτο παιχνίδι, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του θεσμού. 

Η ελληνική ομάδα έδειξε πως είναι ανώτερη ποιοτικά, οπότε είναι το φαβορί και στον επαναληπτικό. Το διπλό του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να κάνει την έκπληξη η Τσουκαρίτσκι δίνεται στο 5,00**.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση δείγμα πως πιάνει τόπο η δουλειά που κάνει ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τους παίκτες του, αλλά και της ολοένα και καλύτερης προσαρμογής των νέων αποκτημάτων που στόχο έχουν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Τα πηγαίνει περίφημα στα τελευταία παιχνίδια του και προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή της Κυριακής (27/8) με 4-0 επί του Ατρόμητου εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Super League. Σε αυτές έβαλε εννιά γκολ και δέχθηκε μονάχα ένα. 

Χτίζεται ένα ισορροπημένο συγκρότημα… Συνολικά στην τρέχουσα σεζόν έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετρώντας τρία clean sheets σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι φιλόδοξη ομάδα και θέλει να περάσει την 13η συνεχόμενη σεζόν του σε ευρωπαϊκούς ομίλους στο Europa League. Όσο για την Τσουκαρίτσκι, εδώ και τέσσερα σερί ματς δεν έχει νίκη. Σε αυτό το διάστημα ηττήθηκε δύο φορές και έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την Ράντνικ Σουρντούλιτσα εντός έδρας στο πλαίσιο του σερβικού πρωταθλήματος.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τούμπα διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Χαρτς (31/8) για τα playoffs του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο πρώτο ματς στην Σκωτία με 2-1 κι απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους. Το στοίχημα της ελληνικής ομάδας είναι να πάρει την πρόκριση, ενώ οι αποδόσεις καθιστούν φαβορί τον ΠΑΟΚ για να επικρατήσει με την τιμή του άσου να βρίσκεται στο 1,42**. Το να κάνει την έκπληξη η Χαρτς δίνεται στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν εντυπωσιακές Ενισχυμένες Αποδόσεις με το χάντικαπ -2 του ΠΑΟΚ να τοποθετείται στο 4,45** (από 4,05). 

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει τέσσερις σερί νίκες μεταξύ των ευρωπαϊκών και των εγχώριων υποχρεώσεών του (όλα τα αποτελέσματα Over 2,5 γκολ). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του ξεπέρασε με 2-1 την Κηφισιά σε ματς όπου έκανε πολλές αλλαγές προκειμένου να παρουσιαστεί… φρέσκος κόντρα στους Σκωτσέζους. Από την αρχή της σεζόν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά επίσημα ματς. Ελπίζει ότι θα συνεχίσει το αήττητο σερί του και θα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του  Europa Conference League.

20:30 ΠΑΟΚ – Χαρτς Europa Conference League
21:00 Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Europa League

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.