Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Europa & Conference League! (31/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Να «κλειδώσουν» τις προκρίσεις τους στον όμιλο του Europa League και Europa Conference League, θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα απόψε. 

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Σερβία, για τον δεύτερο αγώνα των play-off του Europa League με την Τσουκαρίτσκι έχοντας στις… αποσκευές το 3-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες με τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί και το ένα του Φορτούνη βρίσκονται με το ένα «πόδι» στους ομίλους του Europa League. Από την ισοπαλία με την Ράντνικ Σουρντούλιτσα προέρχονται οι γηπεδούχοι συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα ματς χωρίς νίκη, σε πρωτάθλημα κι ευρωπαϊκά προκριματικά. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός του Ολυμπιακού, τις φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με ομάδες από τη Σερβία. Σε απόδοση 1.60 μπορεί να βρει κανείς τη νίκη του Ολυμπιακού στην bwin.

bwin – Αξεπέραστο live στοίχημα στα προκριματικά του Europa Conference League!

Να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που αποκόμισε από το πρώτο ματς κόντρα στη Χαρτς στην Σκωτία θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται στη Τούμπα τους Σκωτσέζους με το 2-1 να τον φέρνει στον ρόλο του φαβορί. Ακόμα μία φορά στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε ομάδα από την Σκωτία στη Τούμπα. Το καλοκαίρι του 1998 στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι Ρέιντζερς, για τα προκριματικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο, αλλά τους «διαμαρτυρόμενους» να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο 2-0 της Γλασκόβης. Στην bwin η απόδοση να νικήσει απόψε ο ΠΑΟΚ κυμαίνεται στο 1.37. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ  

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.