Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Προκριματικά Europa League με προσφορά*! (31/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 23 08:25 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Να τσεκάρουν τα ευρωπαϊκά τους «εισιτήρια» στο Europa League και στο Europa Conference League, θέλουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τσουκαρίτσκι στο Λέσκοβατς της Σερβίας, ενώ οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την Χαρτς στην Τούμπα.

Με στόχο να «κλειδώσει» την υπόθεση – πρόκριση στους ομίλους του Europa League,  ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία. Μετά το 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες καλούνται να επιβεβαιώσουν πως είναι το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να επαναλάβει μία εμφάνιση ανάλογη με αυτήν της πρώτης αναμέτρησης. Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα όπως αυτή στο Φάληρο, με μία μόνο αλλαγή, καθώς τη θέση του τιμωρημένου Κίνι θα πάρει ο Μάριος Βρουσάι. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν ομάδα από τη Σερβία στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η παράδοση είναι με το μέρος τους, μιας και στις προηγούμενες τρεις περιπτώσεις μέτρησαν δύο προκρίσεις και μια 3η θέση σε όμιλο του Champions League.

Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa Conference League!

Την είσοδο του στους ομίλους του Europa Conference League παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Χαρτς στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν το νικηφόρο πέρασμα με 2-1 από την Σκωτία την προηγούμενη εβδομάδα και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους… ταξίδι. Ο Φελίπε Σοάρες είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ κανονικά έχουν τεθεί στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Μόλις μία φορά μέχρι σήμερα στην ιστορία των ευρωπαϊκών του αναμετρήσεων, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα ομάδα προερχόμενη από την Σκωτία. Ήταν τον Αύγουστο του 1998, όταν υποδέχθηκε την Ρέιντζερς σε παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τότε, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.