Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λιθουανία-Ελλάδα με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (01/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Σεπτεμβρίου 23 14:14 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες η Λιθουανία και η Ελλάδα κοντράρονται στην πρεμιέρα τους στη δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Λιθουανία, Μαυροβούνιο (3/9) και τις ΗΠΑ, αλλά θα παίξει μονάχα με τις δύο πρώτες, ενώ οι ομάδες «κουβαλούν» τα αποτελέσματά τους από την πρώτη φάση. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα αρχίζει ως τελευταία και για να περάσει στα νοκ άουτ θέλει να κάνει το δύο στα δύο.

Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και με ασυναγώνιστες αποδόσεις.
Η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται στο 3,60**, ενώ εκείνη της Λιθουανίας στο 1,30**.
 Το να προηγείται η Εθνική Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται με Ενισχυμένη Απόδοση στο 3,30**.

Στο Λιθουανία – Ελλάδα τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί την Λιθουανία. Όχι άδικα. Ήταν εξαιρετική στην πρώτη φάση κάνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (93-67 την Αίγυπτο, 96-66 το Μεξικό και 91-71 το Μαυροβούνιο). Η επίθεσή της έβγαζε… φωτιές. Όπως είπε ο Έλληνας προπονητής Δημήτρης Ιτούδης: «Το είδαμε πως στην πρώτη φάση οι δύο καλύτερες ομάδες ήταν οι ΗΠΑ και η Λιθουανία. Πρόκειται για μια συμπαγής ομάδα, με συνέχεια στην παρουσία των προσώπων και τη δουλειά που γίνεται». 

Η Ελλάδα, από τη μεριά της, πάει στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη. Στην πρώτη φάση άρχισε με νίκη 92-71 κόντρα στην Ιορδανία σε ματς που αναμενόταν να επικρατήσει. Έπειτα, υπέστη βαριά ήττα από τις ΗΠΑ με 109-81, όπου εμφανίστηκε ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο προτού φανεί η διαφορά ποιότητας. Την Τετάρτη (30/8), όμως, ξεπέρασε με 83-74 το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας όπου η ψυχή της και η άμυνά της έκαναν τη διαφορά μιας και βρέθηκε να χάνει 15 πόντους στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Με +7,5 χάντικαπ η Ελλάδα έχει απόδοση 1,92**, ενώ φαβορί είναι το Over 159,5 πόντους στο ματς με απόδοση 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ και το μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία!

Στο «Stadio Olimpico» συναντιούνται Ρόμα – Μίλαν με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό… φεγγάρι, κάτι που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson όπου υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η Μίλαν έχει δύο στις δύο νίκες, οι νέοι παίκτες έχουν «δέσει» γρήγορα κι ως εκ τούτου είναι έτοιμη για την πρόκληση της επίσκεψης στη Ρώμη όπου θεωρητικά την περιμένει ένα δύσκολο ματς. Άλλωστε, την περασμένη σεζόν δεν νίκησε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια τους τη Ρόμα (ισοπαλίες με γκολ αμφότερες) αν κι αξίζει να αναφέρουμε πως δεν έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο «Stadio Olimpico» σε αναμέτρηση με τη Ρόμα (2-1-0). 

Η Ρόμα, από τη μεριά της, δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα και αναζητά την πρώτη της νίκη. Στην πρώτη αγωνιστική έφερε 2-2 με την Σαλερνιτάνα, γλιτώνοντας την ήττα στο φινάλε. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει εκτός έδρας κόντρα στη Βερόνα όπου έχασε με 2-1. Τέσσερα γκολ κατά σε δύο αγωνιστικές είναι πολλά για μια ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που αναμένει τον στράικερ Ρομέλου Λουκάκου να ενσωματωθεί και να καλύψει το κενό της απουσίας του Τάμι Έιμπραχαμ. Στις αποδόσεις του αγώνα η Ρόμα προσφέρεται στο 2,82**, ενώ το να κάνει η Μίλαν το τρία στα τρία βρίσκεται στο 2,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Το Over 3,5 προσφέρεται στην Betsson με Ενισχυμένη Απόδοση στο 4,75** (από 4,40).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.