Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες της Premier League! (2/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 23 08:20 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Την Φούλαμ υποδέχεται η Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» για την 4η αγωνιστική της Premier League. Δύσκολη «αποστολή» για την Μπάγερν Μονάχου που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ. 

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σπουδαία σεζόν στην Premier League μπήκε στη νέα η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και σήμερα θα επιδιώξουν την τέταρτη που θα τους κρατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θετικό ήταν και το ξεκίνημα της Φούλαμ, αν εξαιρεθεί η εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ την 2η αγωνιστική.

Η ισοπαλία στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ με 2-2 και η πρόκριση επί της Τότεναμ στο Λιγκ Καπ έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των «Cottagers», που θα παραταχτούν στο Μάντσεστερ για ό,τι καλύτερο. Έξι συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «μπλε» από το 2012, όταν υποδέχονται την Φούλαμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ, ενώ έχουν σημειώσει 17, αντίστοιχα!

Sportingbet – Bundesliga σε Live Streaming*!

Σε μία από τις πιο επικίνδυνες έδρες της Bundesliga αγωνίζεται σήμερα η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί καλούνται να ξεπεράσουν το… εμπόδιο της Γκλάντμπαχ στο «Borussia Park», που τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί «ναρκοπέδιο» για τους Πρωταθλητές Γερμανίας. Στις οκτώ τελευταίες της επισκέψεις, η Μπάγερν μετρά πέντε ήττες, μία ισοπαλία, ενώ έχει φύγει με το «τρίποντο» μόλις δύο φορές, το 2019 και το 2017.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας της Βέρντερ και 3-1 εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ και έχει ως στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί. Στους γηπεδούχους το ξεκίνημα δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών που έχουν φέτος άπαντες στον σύλλογο. Η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Λεβερκούζεν έχει πεισμώσει τα «πουλάρια» που θα ψάξουν να εξιλεωθούν κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Γερμανίας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.