Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Κάθε γκολ της LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*! (2/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Να συνεχίσει το σερί νικών της στη LaLiga θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, που υποδέχεται τη Χετάφε στο «Santiago Bernabeu». Στον ιταλικό νότο τα «φώτα» στη Serie A, με τη διεξαγωγή του Νάπολι – Λάτσιο.  

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε… εκκωφαντικά τη νέα σεζόν στη LaLiga κι έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που μετρά μόνο νίκες. Και μάλιστα εκτός έδρας. Στις 17:15 οι «μπλάνκος» υποδέχονται στην ιστορική έδρα τους τη Χετάφε, θέλοντας να προσθέσουν το τέταρτο «τρίποντο» στη συγκομιδή τους.

Εκπληκτικός εμφανίζεται στο ξεκίνημα της σεζόν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μέσος με 4 γκολ και 1 ασίστ, έχει δίχως αμφιβολία εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μία ήττα (εκτός έδρας) και από μία νίκη και μία ισοπαλία. Αμφότερα τα ματς ήταν εντός έδρας και μάλιστα το ισόπαλο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα!

bwin – Build A Bet* στους αγώνες της Serie A!

Η Νάπολι υποδέχεται η Λάτσιο στο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας στη Serie A. Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας ξεκίνησε ιδανικά την χρόνια μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Πέρασε με άνεση με 3-1 από την έδρα της Φροζινόνε κι επικράτησε με 2-0 εντός της Σασουόλο. Πλέον ψάχνει το απόλυτο στο πρώτο «μεγάλο» ματς της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ρωμαίοι από την άλλη σίγουρα δεν έκαναν την εκκίνηση που ονειρεύονταν. Δύο ήττες μετρά η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, που παραμένει χωρίς βαθμό. Από τη Λέτσε, μάλιστα ηττήθηκε και με ανατροπή που ήρθε από το 85ο μέχρι το 87ο λεπτό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.