Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Η δράση του Σαββάτου στην Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις (2/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 23 08:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Γεμάτο σημαντικά παιχνίδια και ντέρμπι είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Premier League. 

Η σεζόν ξεκίνησε με… σπασμένα φρένα για την Σίτι, η οποία αντέδρασε μετά την ήττα από την Άρσεναλ στο Community Shield με κούπα στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Premier League.

Oι «πολίτες» είναι έτοιμοι για το 4/4, αφού υποδέχονται την Φούλαμ (17:00), η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα απουσιάσει από τον πάγκο της ομάδας του, λόγω επέμβασης στη μέση. Εκτός παραμένει φυσικά ο τραυματίας Κέβιν Ντε Μπρούινε, ενώ, στα μεταγραφικά, η Σίτι συμφώνησε με την Γουλβς για την απόκτηση του Ματέους Νούνιες.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

1:1.18 – Χ:7.60 – 2:15.50 

Μεγάλο ντέρμπι στο Μπράιτον, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νιούκαστλ (19:30). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν, κερδίζοντας 4-1 την Λούτον και την Γουλβς, ενώ, στην άλλη μεριά, η Νιούκαστλ μετρά δύο ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια της. Μάλιστα, το 1-2 από τη Λίβερπουλ ήρθε με ανατροπή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στα τελευταία λεπτά και είναι δεδομένο πως οι «καρακάξες» ψάχνουν αντίδραση με μία μεγάλη νίκη.

Μπράιτον – Νιούκαστλ

1:2.60 – Χ:3.85 – 2:2.50 

Η Τότεναμ είναι αήττητη μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια της στην Premier League, μετρώντας δύο νίκες (2-0 Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και μία ισοπαλία (2-2 με την Μπρέντφορντ). Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου θέλει να διατηρήσει αυτή την εικόνα στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι (17:00), η οποία «έγραψε» δύο ήττες στα πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί ψάχνει αντίδραση μετά τις «τριάρες» από την Μάνστεστερ Σίτι (3-0) και την Άστον Βίλα (3-0).

Μπέρνλι – Τότεναμ

1:3.80 – Χ:3.95 – 2:1.90 

Με τις ταχύτητες του παιχνιδιού να αγγίζουν αστραπιαίους ρυθμούς ο παίκτης έχει στα χέρια του ένα Betslip που του παρέχει τα πάντα! Αποκλειστικά στη Novibet έχει τη δυνατότητα μέσω του Check Odds να συγκρίνει την απόδοση που έχει παίξει το στοίχημά του με την τρέχουσα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.