Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βetsson: Κορυφαίες αποδόσεις στην κόντρα αήττητων, Ίντερ-Μίλαν (16/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Σεπτεμβρίου 23 05:40 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Giuseppe Meazza» η 4η αγωνιστική της Serie A μας προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα ματς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: Ίντερ – Μίλαν.

Tο Derby della Madonnina, μια «μάχη» κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος αφού και οι δύο ομάδες έχουν από τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς – οι μόνες που το έχουν πετύχει αυτή τη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές και με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ελαφρό φαβορί είναι ο άσος της Ίντερ που προσφέρεται στο 2,12**, ενώ το διπλό της Μίλαν βρίσκεται στο 3,35**. Βέβαια, εξαιρετικό value υπάρχει και στις Ενισχυμένες Αποδόσεις! Η επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό δίνεται στο 3,95** από 3,60. Το goal/goal σε συνδυασμό με τον άσο πληρώνει στο 4,60** από 4,20, ενώ το Over 3,5 γκολ έχει τιμή 3,60**.

Τόσο η Ίντερ όσο και η Μίλαν μπήκαν στο πρωτάθλημα της Serie A 2023-24 με στοίχημα την κατάκτηση του τίτλου. Στο μεταγραφικό παζάρι έκαναν πολύ καλές κινήσεις αν κι έφυγαν κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες τους. Ωστόσο, αυτό που έχασαν σε ατομικό ταλέντο ή ηγετικές ικανότητες το αναπλήρωσαν σε βάθος ρόστερ. Πλέον, είναι πιο πλήρεις ομάδες με περισσότερες επιλογές. Η Ίντερ και η Μίλαν έχουν εντυπωσιάσει στα τρία ματς που έδωσαν και γι’ αυτό πλέον στο στοίχημα για την κατάκτηση της Serie A είναι τα δύο μεγάλα φαβορί. Η Ίντερ προσφέρεται στο 3,00** και η Μίλαν στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ίντερ άρχισε την πορεία της με νίκη 2-0 επί της Μόντσα εντός έδρας και συνέχισε με 2-0 κόντρα στην Κάλιαρι στην Σαρδηνία και στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από τη διακοπή διέλυσε με 4-0 τη Φιορεντίνα στο «Giuseppe Meazza». Μεγάλος πρωταγωνιστής της σε αυτά τα τρία ματς ο Αργεντινός στράικερ Λαουτάρο Μαρτίνες με πέντε γκολ.

Η Μίλαν, από τη μεριά της, επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια εκτός έδρας στην πρεμιέρα. Υποδέχθηκε και επιβλήθηκε με άνεση της Τορίνο με σκορ 4-1 κι έπειτα επισκέφθηκε τη Ρόμα την οποία και υπέταξε με 2-1. Σε όλα τα ματς έπαιξε πολύ καλά αν και φάνηκαν ορισμένα κενά στην άμυνά της. Κόντρα στην Ίντερ σφίγγει τα δόντια για να παίξει ο στράικερ Ολιβιέ Ζιρού που έβαλε τέσσερα γκολ στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μυαλό στη Βιγιαρεάλ πάει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, σε ματς όπου είναι φαβορί και τα περιθώρια για «γκέλες» με αντιπάλους εκτός «big five» της Super League είναι απαγορευτικές για τις ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός το διπλό έχει απόδοση 1,48** με τον άσο του Παναιτωλικού στο 7,70**.

Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους σκόραρε μόνο η μια ομάδα, με το περσινό 1-0 του Παναιτωλικού να είναι η μόνη νίκη του. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα άλλα τρία, αλλά η ήττα αυτή ήταν ανάμεσα στους χαμένους βαθμούς που, τελικά, του στέρησαν τον τίτλο. Φέτος αναμένεται ότι θα προσπαθήσει από νωρίς να «καθαρίσει» το παιχνίδι, με το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο να προσφέρεται στο 3,50 (από 3,10) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο Μόναχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να νικήσει την ικανότατη Μπράιτον, καθώς ήδη η κορυφή απέχει έξι βαθμούς, μόλις τέσσερις αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα. Η Γιουνάιτεντ έχασε τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της και για σήμερα είναι μεν φαβορί, αλλά με απόδοση άσου στο 2,20** και το διπλό της Μπράιτον στο 2,87 στην πλατφόρμα της Betsson.

Για να νικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον θα πρέπει να σημειώσει δύο ή περισσότερα τέρματα, καθώς η άμυνά της μοιάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 2,5 της γηπεδούχου προσφέρεται στο 3,40** (από 3,15).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.