Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Aνατροπή στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League (18/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 23 09:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η 4η αγωνιστική με τα πρώτο σπουδαία ντέρμπι και το σαρωτικό πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Αγρίνιο έφεραν ανακατατάξεις!

Τα δεδομένα γίνονται πιο σαφή. Από τη στιγμή που η διαδρομή των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών της Stoiximan Super League περιλαμβάνει και ντέρμπι, είναι αυτονόητο πως η δυναμικότητα των ομάδων επαναπροσδιορίζεται κι αυτομάτως τα αποτελέσματά τους αντανακλούν στο στοίχημα και τις αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αποσπά ως τώρα τα θετικότερα σχόλια στο ξεκίνημα της σεζόν και η εικόνα του στο τερέν επιβεβαιώνει πως θα είναι διεκδικητής του τίτλου για μια ακόμη σεζόν. Η απόδοσή του στη Stoiximan να παραμένει στο 2.75, όπου και βρισκόταν, ωστόσο πέρασε στην 1η θέση! Είναι αυταπόδεικτο πως το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στην ΑΕΚ έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. 

Ο Παναθηναϊκός, μετά το εκκωφαντικό 0-5 στο Αγρίνιο, συνέβαλε στο να πάει η απόδοσή του από το 3.75 στο 2.95 και ανεβεί στη 2η θέση. Το σύνολο που καθοδηγείται για τρίτη σερί σεζόν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι το μοναδικό ως τώρα στο πρωτάθλημα, που έχει μόνο νίκες (3/3), ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο, συγκριτικά με τα τέσσερα που έχει δώσει μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού.

Η ΑΕΚ, είχε ως στόχο να σταθεί ως πρωταθλήτρια και στο τέλος του ματς ως νικήτρια, στο σούπερ ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εντός έδρας ισοπαλία, επηρέασε την απόδοση της Ένωσης, η οποία είναι πλέον στο 2.95, από το 2.50 μετά την 3η αγωνιστική. 

Η ΑΕΚ, που έχει επίσης παιχνίδι λιγότερο, είναι 6η στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. 

Ο ΠΑΟΚ, είδε την απόδοσή του να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, ως προς το ποντάρισμα κατάκτησης τίτλου, από το 14.00 στο 20.00. Το καλάθι των αποτελεσμάτων του, ως τώρα περιλαμβάνει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. 

Στις υπόλοιπες αποδόσεις, ο Άρης έχει 1500.00 στη Stoiximan για κατάκτηση τίτλο, ενώ ο ΟΦΗ που βρισκόταν ακριβώς εκεί πριν από μία αγωνιστική, είναι πια στο 3000.00. 

Το μόνο σίγουρο για την ώρα, είναι πως το ελληνικό κοινό θα απολαύσει και φέτος, μια Stoiximan Super League συναρπαστική και χωρίς κανένα σημείο μονοτονίας, με προφανείς μέσα από αυτό το δεδομένο και τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν. 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.