Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Οι μάχες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις (28/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 23 08:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στη Super League και την Πέμπτη ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. 

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται (20:30) τον Παναθηναϊκό σ’ ένα παιχνίδι που παραδοσιακά είναι εντελώς αμφίρροπο. Οι Αρκάδες σε 5 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς και τα τελευταία δείγματα γραφής απέναντι σε ΠΑΣ (2-2) και Βόλο (νίκη με 1-2) ήταν εξαιρετικά. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έχουν αλλάξει «τσιπάκι» και με πρωταγωνιστή τον Χουάν Μιριτέλο παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα ηττήθηκε (1-2) από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στη Super League. Παράλληλα, είδε για πρώτη φορά φέτος την εστία τους να παραβιάζεται. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να απαντήσουν με «τρίποντο», προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. «Αγκάθι» στην άμυνα η απουσία του Μάγκνουσον, αλλά και η παράδοση. Το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει στην Τρίπολη από τη σεζόν 16/17 (σκορ 0-5) κι έκτοτε μετράει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
1: 5.40 | Χ: 3.75 | 2:1.67

Μίση ώρα αργότερα (21:00), η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ατρόμητο. Η «Ένωση» με πρωταγωνιστές τους Τσούμπερ και Πινέδα θριάμβευσε (2-1) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αυτοπεποίθηση όλων εκτοξεύθηκε. Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και οι «νταμπλούχοι» ψάχνουν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη μετά από δύο παιχνίδια στη Super League και ισάριθμα στην Ευρώπη.

Ο Ατρόμητος σε 4 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα αναζητεί την πρώτη του νίκη (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και το ζητούμενο είναι η βελτίωση στην άμυνα. Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν έχουν δεχθεί οκτώ γκολ, όμως την περασμένη αγωνιστική εμφάνισαν σημάδια βελτίωσης με το 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Ατρόμητος τελευταία φορά που «χαμογέλασε» στην έδρα της ΑΕΚ ήταν το 2018 (0-2) και στη συνέχεια μετράει μόνο (4) ήττες.

 ΑΕΚ – Ατρόμητος
1: 1.18 | Χ: 6.80 | 2: 16.25

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.