Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Μπόκα Τζούνιορς – Παλμέιρας με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (28/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 23 10:09 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ώρα ημιτελικών με ένα τεράστιο και κλασικό ντέρμπι στο Κόπα Λιμπερταδόρες: Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Παλμέιρας (03:30), σε ένα παιχνίδι που θα είναι σίγουρα συναρπαστικό. 

Το «Βombonera» είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ένα σπουδαίο ματς. Η Μπόκα και η Παλμέιρας επιθυμούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι γηπεδούχοι των Έντισον Καβάνι, Μάρκος Ρόχο, Σέρχιο Ρομέρο, Ντάριο Μπενεντέτο έφτασαν με δυσκολία μέχρι την καλύτερη τετράδα της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής, καθώς χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν τη Νασιονάλ και την Ρασίνγκ.

Μπόκα Τζούνιορς – Παλμέιρας
1: 2.95 | Χ: 3.05 | 2: 2.60

Στην άλλη μεριά, η Παλμέιρας δυσκολεύτηκε στη φάση των «16» με την Ατλέτικο Μινέιρο (1-0, 0-0), όμως ήταν εντυπωσιακή στα προημιτελικά, όπου διέλυσε την Ντεπορτίβο Περείρα με 4-0. Ο Ρόνι με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε έξι ματς είναι κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης της Παλμέιρας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ενώ ο Αρτούρ μετρά πέντε γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις.

Oι Βραζιλιάνοι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησαν μόλις μία νίκη και ένα γκολ. Στην άλλη μεριά, η Μπόκα κέρδισε στα δύο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην Αργεντινή.

Πρόκριση
Μπόκα Τζούνιορς 2.75 | Παλμέιρας 1.40

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα αποτελέσματα στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους στη διοργάνωση. Το 2018, οι Μπόκα και Παλμέιρας «έγραψαν» από μία νίκη (2-0 το σκορ και στα δύο ματς), ενώ οι άλλες δύο αναμετρήσεις έμειναν στην ισοπαλία (2-2, 1-1).

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως η ομάδα που θα… επιβιώσει από το ντέρμπι της Μπόκα με την Παλμέιρας θα αντιμετωπίσει το νικητή από το «ζευγάρι» Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ για την κατάκτηση της κούπας στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Κόπα Λιμπερταδόρες

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.