Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Οι ημιτελικοί του Super Cup Ελλάδας με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (29/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Σεπτεμβρίου 23 15:25 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30) και Περιστέρι – Ολυμπιακός (17:00) είναι οι ημιτελικοί του Super Cup Ελλάδας στο μπάσκετ στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο. Ο πολυαναμενόμενος τελικός, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δείχνει πολύ πιθανός βάσει των αποδόσεών στους ημιτελικούς.

Δύο μεγάλα φαβορί που όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν στην πρώτη φετινή μεταξύ τους αναμέτρηση, λίγες ημέρες πριν τη σύγκρουσή τους για τη Euroleague. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις και για όλα τα ματς του Cup Ελλάδας που υπόσχονται να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις καθιστούν μεγάλο φαβορί τον Παναθηναϊκό. Η νίκη του θεωρείται σχεδόν δεδομένη (1,06**) με το διπλό να προσφέρεται στο 1,95** χαρίζοντας 18,5 πόντους, ενώ το να κάνει την έκπληξη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 9,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΠΑΟΚ μετά από την καλή του πορεία την περασμένη σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή Φώτη Τακιανού, αλλά παράλληλα έγιναν πολλές μεταγραφές σε μια προσπάθεια να ανέβει επίπεδο. «Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Επενδύσαμε στην σκληρή δουλειά», είπε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αν η δουλειά αποδώσει άμεσα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι κι εκείνος στα… μπετά ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. 

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από απανωτές απογοητευτικές σεζόν εντός κι εκτός συνόρων αποφάσισε να κάνει ρελάνς. Προσέλαβε τον Εργκίν Αταμάν κι επιπλέον άλλαξε ουσιαστικά όλο του το ρόστερ κάνοντας εξαιρετικές μεταγραφές (Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Τζέριαν Γκραντ, Λεσόρ, Βιλδόσα, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι και Μωραΐτης). Συνάμα, έχει τοποθετήσει τον πήχη ψηλά καθώς θέλει να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει ως το Final 4 της Euroleague. 

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, εξέπληξε ευχάριστα στο πρόσφατο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος που κατέκτησε νικώντας τις Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές. Έδειξε την τάση να παίξει σκληρή άμυνα από νωρίς. Τα Over/Under στους 158,5 συνολικούς πόντους με παράταση προσφέρονται στο 1,92 και 1,88**, αντίστοιχα**.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Περιστέρι – Ολυμπιακός η ανάλυση αρχίζει με τις τιμές που προσφέρονται οι δύο ομάδες. Συμπεριλαμβανομένης της παράτασης, ο άσος δίνεται στο 8,00**, ενώ λογικά ο Ολυμπιακός είναι το ισχυρό φαβορί με τη νίκη του να βρίσκεται στο 1,08**. Το χάντικαπ στο -14,5 προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο αγώνας ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό έχει ξεκάθαρα προγνωστικά όσον αφορά στην ομάδα που προβλέπεται να πάρει την πρόκριση. Κι είναι λογικό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει περισσότερη ποιότητα κι εμπειρία. Προέρχεται από μια σεζόν όπου κατέκτησε τους τρεις εγχώριους τίτλους κι επιπλέον έφτασε ως τον τελικό της Euroleague. Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, από τη μεριά του, μετά την πολύ καλή παρουσία του την περασμένη αγωνιστική περίοδο έχασε σημαντικούς παίκτες (Φρανσίσκο, Μωραΐτης) και υπάρχουν ερωτηματικά που το περιβάλλουν. Ωστόσο, αυτό που μάλλον δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι πως θα παρουσιαστεί μαχητικό και θα επιχειρήσει να είναι ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης.

Κι εκεί ίσως να καταφέρει να βρει τη… χαραμάδα για να κάνει την έκπληξη. Όπως είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αυτή ήταν η χειρότερη προετοιμασία στην καριέρα του. Η ομάδα του είχε οκτώ απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων και τραυματισμών κι επιπλέον αποχώρησαν δύο κομβικοί παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας κι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Ολυμπιακός έκανε καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι (Γουίλιαμς-Γκος, Μιλουτίνοφ, Σίκμα, Μπραζντέικς – αυτός δεν θα είναι διαθέσιμος).

Στη διάρκεια του αγώνα του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον θα έχει και η προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρουν την κατάλληλη πεντάδα που θα μπορέσει να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο. Κι αυτό δημιουργεί σούπερ επιλογές για στοίχημα στους πόντους του παιχνιδιού με το Over – Under 157,5 να προσφέρεται στο 1,92 και 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.