Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη παίζουν στην Betsson με κορυφαίες αποδόσεις! (5/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Οκτωβρίου 23 14:19 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η «Αγιά Σοφιά» υποδέχεται το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι σε φάση ομίλων με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ του Europa League.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου κοντράρονται Μαρσέιγ – Μπράιτον. Ματς με καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson, στο οποίο η ΑΕΚ πάει για τη δεύτερη νίκη της, ενώ ο Άγιαξ προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο παιχνίδι έχοντας θεωρητικά το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται στο 2,18** και το διπλό του Άγιαξ δίνεται στο 3,07** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα προγνωστικά δίνουν φαβορί την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κι όχι τυχαία. Η ΑΕΚ έκανε μια μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του Europa League. Νίκησε με 3-2 την Μπράιτον εκτός έδρας και με δεδομένο πως το ματς του Άγιαξ με τη Μαρσέιγ έληξε 3-3 βελτίωσε κατά πολύ τις πιθανότητές της να πάρει ένα εισιτήριο είτε για τον επόμενο γύρο του θεσμού, είτε για να συνεχίσει στο Europa Conference League. 

Επιπλέον, η συγκυρία είναι ευνοϊκή για την ΑΕΚ και παρά το 2-0 που έχασε στον ΟΦΗ πετυχαίνει τον Άγιαξ σε μεγάλη κρίση. Η διοίκηση απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή Σβεν Μίσλιντατ που είχε προσλάβει πριν από μερικούς μήνες. Ο προπονητής Μόρις Στάιν είναι υπ’ ατμόν καθώς το ολλανδικό συγκρότημα πραγματοποιεί την χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας του στην Eredivisie. Οι οπαδοί βρίσκονται στα… κάγκελα με τους παράγοντες, τον προπονητή, αλλά και τους παίκτες και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Πολλές φορές βέβαια τέτοια προβλήματα κάνουν τις ομάδες να βγάζουν αντίδραση. Στις ενισχυμένες αποδόσεις η νίκη της ΑΕΚ με Over 2,5 στο ματς και τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει προσφέρεται στο 4,50** από 4,10.

Στην «TSC Arena» ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Τόπολα, αλλά δεν παύουν να είναι δύο ομάδες που ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στο γκρουπ, ενώ στο άλλο ματς συναντιούνται Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ. Το διπλό προσφέρεται στο 1,58** και ο άσος της Τόπολα βρίσκεται στο 5,39** στην πλατφόρμα της Betsson.

Έχοντας αρχίσει με ήττα 3-2 από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας, το συγκρότημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μπει σε τροχιά για να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και το νέο έτος – είτε αυτό είναι στο Europa League, είτε στο Europa Conference League. 

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει άλματα εξέλιξης υπό τον Ισπανό τεχνικό. Αν μη τι άλλο, μοιάζει να βρίσκεται και μπροστά από το… πρόγραμμα δεδομένου πως έγιναν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Αυτή τη σεζόν έχει ρεκόρ 9-2-1 ως τώρα. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις  στα 4-0 επί της Κηφισιάς, 4-1 επί του Άρη και 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την Super League. Η νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το Over 2,5 και το να πετύχει γκολ ο Ελ Κάμπι προσφέρεται στο 3,80** (από 3,45) στις ενισχυμένες αποδόσεις της Betsson.

H Μακάμπι Χάιφα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Sammy Offer Stadium» σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για τις επιδιώξεις τους στην Ευρώπη. Στο άλλο ματς του γκρουπ: Βιγιαρεάλ – Ρεν. Στο Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός οι τιμές στις οποίες προσφέρονται οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν πάρα πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους κι αυτό δείχνει πολλά. Ο άσος τοποθετείται στο 2,36** και το διπλό του Παναθηναϊκού στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μακάμπι Χάιφα μπορεί να έχει υποστεί αλλαγές αυτή τη σεζόν, αλλά διατήρησε τη μαχητικότητά της από περασμένες αγωνιστικές περιόδους κι επιπλέον τη φιλοδοξία να πετύχει στην Ευρώπη. Αυτό την κάνει να παίζει με έξτρα κίνητρο στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, έδειξε στην πρώτη αγωνιστική πως πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά στην υπόθεση πρόκριση, μετά και τη νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει νοοτροπία νικητή και αποκτά πολύτιμες εμπειρίες που τη θωρακίζουν ώστε να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες. 

Τέλος, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανφκούρτης για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa Conference League. Είναι «μάχη» κορυφής με τις δύο ομάδες να έχουν αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις τους. Στο άλλο ματς του γκρουπ κοντράρονται Αμπερντίν – Ελσίνκι. ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσφέρονται σε κοντινές τιμές και δημιουργούν προσδοκίες για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο άσος δίνεται στο 2,75** και το διπλό στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στο Over 3,5 με την τιμή του να φτάνει στο 3,40** από 3,10.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.