Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Το πρώτο τζάμπολ της Euroleague με ειδικά στοιχήματα (5/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Οκτωβρίου 23 16:03 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τζάμπολ στη Euroleague με σπουδαίες αναμετρήσεις με το «καλημέρα» της κανονικής περιόδου.

Ο «μαραθώνιος» της Euroleague αρχίζει και αρχίζει με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, αλλά ως ορεκτικό πριν την «αιώνια» σύγκρουση, το πρώτο πιάτο της πρεμιέρας την Πέμπτη (5/10) είναι γεμάτο ντέρμπι.

Στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι του Όντεντ Κάτας περιμένει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (21.05). Αμφότερες πέρσι έφτασαν μία νίκη μακριά από το Final Four «λυγίζοντας» στο Game 5 των Playoffs (κόντρα σε Μονακό και Ρεάλ αντίστοιχα). Φέτος παρουσιάζονται πιο ενισχυμένες και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα για την επιστροφή σε Final Four μετά το 2014 και το 2010 αντίστοιχα.

Σε 14 μεταξύ τους αναμετρήσεις «μιλά» η έδρα, με μόλις δύο «διπλά», ενώ πέρσι μοιράστηκαν τις νίκες, με τη Μακάμπι να επικρατεί στο Ισραήλ (90-81) και τους «γκρομπάρι» στο Βελιγράδι (96-88).

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτιζάν
1(-4.5): 1.96 | 2(+4.5): 1.85

Στο Μόναχο συγκρούονται Μπάγερν και Άλμπα (21:30) στον γερμανικό «εμφύλιο» της πρεμιέρας. Οι Βαυαροί με τον Πάμπλο Λάσο στην τεχνική ηγεσία μπαίνουν σε νέα εποχή με υψηλούς στόχους, ενώ η ομάδα του Βερολίνου συνεχίζει με τον Ίσραελ Γκονζάλες με στόχο να επικρατήσει όπως και πέρυσι στο Μόναχο (75-76) στη μοναδική επιτυχία της Άλμπα σε 7 μεταξύ τους παιχνίδια στην Euroleague.

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου
1(-9.5): 1.88 | 2(+9.5): 1.93

Το «Palau Blaugrana» φιλοξενεί ένα από τα ντέρμπι της πρεμιέρας, με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εφές (21:30). Οι Καταλανοί που προχώρησαν σε ουκ ολίγες αλλαγές το καλοκαίρι, μεταξύ αυτών και στον πάγκο, με τον Ρότζερ Γκριμάου αντί του Σάρας Γιασικεβίτσιους, προβάλλουν ανάμεσα στα φαβορί για το Final Four αλλά και τον τίτλο, με εντυπωσιακές μεταγραφές όπως του Γουίλι Ερνάνγκομεθ και του Τζάμπαρι Πάρκερ. Στην αντίπερα όχθη ακόμα περισσότερες αλλαγές έκανε η πρωταθλήτρια της διετίας 2021-2022, με τον Ερντέμ Τσαν να παίρνει τα ηνία στη μετά Αταμάν εποχή έχοντας όμως και πάλι στην πρώτη γραμμή τον Σέιν Λάρκιν.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του 2021 με θριαμβεύτρια την Εφές, η οποία έκανε το 2/2 πέρυσι απέναντι στους «μπλαουγράνα» (96-86, 75-80).

Μπαρτσελόνα – Εφές
1(-4.5): 1.92 | 2(+4.5): 1.89

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.