Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Champions League και ΑΕΚ BETSSON BC πάνε μαζί (25/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Οκτωβρίου 23 17:41 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «St James’ Park» συγκρούονται η Νιούκαστλ με την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η Νιούκαστλ ποντάρει στην έδρα της για να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο γκρουπ και να κάνει σημαντικό βήμα προς την πρόκριση. Η Ντόρτμουντ ψάχνει την πρώτη της νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Με το Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ να είναι από τα ματς που δεσπόζουν στο πρόγραμμα του Champions League το ενδιαφέρον για στοίχημα βρίσκεται στο… κόκκινο. Ο άσος της Νιούκαστλ προσφέρεται στο 1,62** και το διπλό της Ντόρτμουντ στο 5,08** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ομάδα του Έντι Χάου τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα στον επονομαζόμενο και «όμιλο του θανάτου». Απέσπασε 0-0 στην έδρα της Μίλαν στην πρεμιέρα και διέλυσε με 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο δεύτερο ματς. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση όπως έδειξε και το Σάββατο (21/10) καθώς έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την οποία νίκησε με 4-0 για την Premier League.

cta_box_bg
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη εδώ και οκτώ επίσημα ματς με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, η Νιούκαστλ βασίζεται στην έδρα της για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόρτμουντ μιας κι έχει χάσει μονάχα ένα από τα τελευταία 29 εντός έδρας παιχνίδια της για τις διοργανώσεις της UEFA (21 νίκες κι επτά ισοπαλίες). Αυτή τη σεζόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της έχει ρεκόρ 7-2-3 με 29-10 γκολ. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί με απόδοση 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ντόρτμουντ ξέρει τί την περιμένει στην Αγγλία. Όπως επίσης ξέρει ότι μετά την ήττα με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη αγωνιστική και το 0-0 με τη Μίλαν στη δεύτερη, καλείται να κάνει την έκπληξη, αν θέλει να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Έχει ρεκόρ 7-3-1 με 23-11 γκολ στη σεζόν και είναι αήττητη εδώ και πέντε ματς (4-1-0).

Στο «Parc des Princes» αναμετριούνται η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου. H Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει την επιστροφή της στις επιτυχίες μετά τη βαριά ήττα από τη Νιούκαστλ, ενώ η Μίλαν θέλει ν’ ανοίξει λογαριασμό στη φετινή διοργάνωση. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται στο 1,72**, ενώ το ενδεχόμενο να φύγει η Μίλαν με το τρίποντο από την «Πόλη του Φωτός» δίνεται στο 4,61** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα νίκησε με 2-0 την Ντόρτμουντ εντός έδρας, ενώ στο δεύτερο ματς δεν είχε απάντηση στο πρέσινγκ της Νιούκαστλ και ηττήθηκε με 4-1 στην Αγγλία. Σ’ ένα γκρουπ που κάθε ματς είναι… τελικός, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Η διακοπή ήρθε στο χειρότερο σημείο για τη Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε πάρει τα πάνω της και μετρούσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Champions League, ναι μεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη φάση των ομίλων, αλλά στην τρέχουσα περίοδο… ζορίζεται να σκοράρει. Στις προηγούμενες αγωνιστικές έμεινε στο 0-0 με τη Νιούκαστλ (εντός έδρας) και την Ντόρτμουντ (εκτός).

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τη Σάσαρι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Basketball Champions League. Βέβαια στα προγνωστικά η ΑΕΚ BETSSON BC λογαριάζεται ως το φαβορί και το διπλό προσφέρεται στο 1,64** και τον άσο της Σάσαρι στο 2,14**. Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στις αρχικές αγωνιστικές της Basket League, η ΑΕΚ BETSSON BC σήκωσε κεφάλι και δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Ήταν καλή στο 84-79 επί της Λούντβιγκσμπουργκ στην πρεμιέρα τους στο Basketball Champions League, ενώ το περασμένο Σάββατο (21/10) διέλυσε με 100-70 τον Απόλλωνα Πατρών.

Η επίθεση της ομάδας του Τζουάν Πλάθα με τη συλλογή ταλέντου που υπάρχει στο ρόστερ της μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην Ιταλία, αν και η γηπεδούχος ψάχνει αντίδραση καθώς προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Έχασε από την Στσέτσιν στη διεθνή διοργάνωση με 93-85 και ακολούθως με 80-65 από τη Βίρτους Μπολόνια για το ιταλικό πρωτάθλημα, με την άμυνά της να εμφανίζει κενά και στα δύο ματς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.