Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Οι ελληνικές ομάδες δίνουν τη μάχη τους στην Ευρώπη! (26/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 23 12:39 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του γκρουπ, με τη Ρεν να είναι στην 3η θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα με ασύγκριτες αποδόσεις και στο ευρωπαϊκό κουπόνι.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα στην Ευρώπη μιας κι έχει κλείσει το ΟΑΚΑ λόγω της αστάθειας στο Στέγαστρο Καλατράβα και η νίκη του προσφέρεται στο 2,67**, ενώ στη Ρεν δίνεται ελαφρύ προβάδισμα με το διπλό στο 2,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός, αυτή τη σεζόν, με εξαίρεση τη νίκη του απέναντι στη Βιγιαρεάλ με 2-0 για το Europa League και το 0-0 που απέσπασε στη Χάιφα από τη Μακάμπι καθώς και ορισμένα άλλα ευρωπαϊκά ματς, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πείσει με την απόδοσή της στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια.

Όσο για τη Ρεν εκείνη άρχισε εντυπωσιακά την ευρωπαϊκή πορεία της με νίκη 3-0 απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Στη δεύτερη αγωνιστική, όμως, ηττήθηκε με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ. Από εκείνο το ματς άρχισε ένα σερί τριών ηττών, διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί έξι γκολ ενώ προηγουμένως περηφανευόταν για την αμυντική σταθερότητά της. Το τελευταίο δείγμα γραφής της ήταν το 2-1 από την Λοριάν εκτός έδρας.

Αυτές οι διαφορές κι αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχουν οι δύο ομάδες διαμορφώνουν τις αποδόσεις και στα στοιχήματα με τα γκολ. Το Over 2,5 να προσφέρεται στο 2,00** και το Under 2,5 στο 1,80 στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μαρσέιγ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Velodrome» σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς οι Γάλλοι έπειτα από δύο παιχνίδια έχουν ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ η ΑΕΚ είναι η πρωτοπόρος του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς και αναζητά ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις πιθανότητες η Μαρσέιγ μοιάζει να έχει το πάνω χέρι σύμφωνα με το 1,68** που προσφέρεται ο άσος της, ενώ το διπλό της ΑΕΚ βρίσκεται στο 4,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

Σε δύο αγωνιστικές η Μαρσέιγ εμφάνισε σημαντικά αμυντικά κενά καθώς έφερε 3-3 με τον Άγιαξ εκτός έδρας και 2-2 με την Μπράιτον εντός. Η ΑΕΚ, στο μεταξύ, έκανε την έκπληξη με 3-2 στο Μπράιτον κι έφερε 1-1 με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν δεν χάσει η «Ένωση» θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη συνέχεια στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο, με τη διπλή ευκαιρία της (Χ2) να προσφέρεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στο γκρουπ, ενώ η Γουέστ Χαμ πάει για το τρία στα τρία και να μπει σε τροχιά εξασφάλισης της πρωτιάς. Η νίκη του Ολυμπιακού δίνεται στο 3,21**, ενώ το να φύγει με τους τρεις βαθμούς η Γουέστ Χαμ από το Φάληρο φτάνει στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Ολυμπιακός έπειτα δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό. Άρχισε την πορεία του στη διοργάνωση με ήττα 3-2 από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας και συνέχισε με 2-2 απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα. Δύο παιχνίδια στα οποία θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Τώρα, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έχει και μια μεγάλη ευκαιρία: να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Η Γουέστ Χαμ, από τη μεριά της, νίκησε με 3-1 την Μπάτσκα Τόπολα εντός έδρας και με 2-1 τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Η ποιότητα των δύο ομάδων ανεβάζει τον πήχη για το θέαμα που αναμένεται να προσφέρουν, με φαβορί το Over 2,5 στο 1,75** και το goal/goal στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο «Pittodrie Stadium» η Αμπερντίν συγκρούεται με τον ΠΑΟΚ (26/10/2023) για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa Conference League. Η Αμπερντίν έπειτα από δύο ματς έχει έναν βαθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει έξι βαθμούς και παλεύει για να κάνει ακόμη μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση. Ο άσος της Αμπερντίν βρίσκεται στο 3,30** την στιγμή που το διπλό του ΠΑΟΚ δίνεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον όμιλο μετά από τις νίκες του με 3-2 επί της Ελσίνκι εκτός έδρας και 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα. Αφότου νίκησε μέσα στην Ελσίνκι τα πηγαίνει περίφημα τόσο όσον αφορά στα αποτελέσματά του, αλλά και στις εμφανίσεις του. Μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία. Προέρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.