Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Προσφορά* στους αγώνες του Europa & Conference League! (26/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 23 15:44 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνονται απόψε οι ελληνικές ομάδες. Στις 19:45, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Στις 22:00 το Παναθηναϊκός – Ρεν και το Αμπερντίν – ΠΑΟΚ.

Να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ παρά τις σοβαρές απουσίες που αντιμετωπίζει θέλει απόψε η ΑΕΚ. O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα, ωστόσο, στα θετικά για τον Αργεντινό είναι η επιστροφή του Μουκουντί αλλά και του Πόνσε. Ο τελευταίος όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Μόλις μία νίκη σε 19 ματς με γαλλικές ομάδες ανεξαρτήτως έδρας, μετρά η Ένωση. Πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν το 1989 στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο «δικέφαλος αετός» ηττήθηκε με 2-0 στη Γαλλία και ήρθε ισόπαλος με 1-1 εντός έδρας. 

Την κάτοχο του Europa Conference League, Γουέστ Χαμ, υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο, μία ήττα ίσως τους βάλει σε μπελάδες ακόμα και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο. Εκτός «μάχης» παραμένουν οι Φρέιρε και Ιμπόρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντόη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προβληματίζεται για τα αμυντικά κενά της ομάδας του. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, με τους Πειραιώτες να μετρούν 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες στο «σπίτι» τους κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Να παραμείνει πρώτος και αήττητος στον 6ο όμιλο του Europa League θέλει ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» φιλοξενεί την Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και με νίκη θα κάνει ένα σοβαρό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στις απουσίες των Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν ήρθε να προστεθεί και αυτή του Χουάνκαρ. Αντίθετα, ο Γεβντάι δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Τέσσερις νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ο εντός έδρας απολογισμός των «πρασίνων» κόντρα σε γαλλικές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο με την Μπράγκα στα 8 ευρωπαϊκά ματς που έδωσαν ως γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 7ο όμιλο του Europa Conference League θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Σκωτία για ν’ αντιμετωπίσουν την Αμπερντίν με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στα αγωνιστικά, δεν έχουν προκύψει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Τιμωρημένος είναι ο Μεϊτέ, ενώ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκε ο Κουλιεράκης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.