Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (27/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 23 14:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Στις 21:15, o Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Την δεύτερη του νίκη στην EuroLeague θέλει να πανηγυρίσει απόψε ο Παναθηναϊκός, στη EuroLeague. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως κύριο ζητούμενο την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από την Φενερμπαχτσέ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουν κρατήσει το «τριφύλλι» στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με ρεκόρ 1-3 η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην 15η θέση κι αυτό είναι κάτι που δεν το περίμεναν στο πράσινο «στρατόπεδο» με την έναρξη της σεζόν. Σε παρόμοια φάση με τον Παναθηναϊκό δείχνει να βρίσκεται η Μπασκόνια που «τρέχει» επίσης ρεκόρ 1-3. Ο Χοάν Πενιαρόγια βρίσκεται σε… δύσκολη θέση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Έξι νίκες και μία ήττα μετρούν οι «πράσινοι» εντός έδρας από το 2016, όταν και η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων ονομάστηκε Μπασκόνια. 

Στο Κάουνας είναι προγραμματισμένο το πρώτο τζάμπολ της βραδιάς, όπου στις 20:00, η Ζαλγκίρις και η Βαλένθια κοντράρονται στη “Zalgirio Arena”. Μισή ώρα αργότερα, ξεχωρίζει η γαλλοιταλική «σύγκρουση» ανάμεσα στη Βιλερμπάν και την Μπολόνια και στις 21:30, η Μπάγερν υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ στο Μόναχο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.