Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Δοκιμασία για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/11)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Νοεμβρίου 23 12:20 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη 13η στροφή της Super League. Ο Άρης μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ ο Παναθηναϊκός «κυνηγάει» τη δέκατη επιτυχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η τελευταία φορά που ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021. Έκτοτε, οι «πράσινοι» είναι αήττητοι σε επτά αναμετρήσεις, με πέντε νίκες – οι δύο στο γήπεδο των «κίτρινων» – και δύο ισοπαλίες.

Το να «σπάσει» το σερί ο Άρης και να πάρει τον άσο προσφέρεται στο 3,45**, ενώ το διπλό του Παναθηναϊκού δίνεται στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Άρης – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά συντάσσονται με την καλύτερη και την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος ως τώρα. Ο Παναθηναϊκός εντυπωσιάζει με το ρεκόρ 9-1-1 και τα 32-6 γκολ, καθώς επίσης και στη δυνατότητά του να «καθαρίζει» δύσκολα ματς εκτός έδρας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντιμετωπίζει προκλήσεις και το παιχνίδι με τον Άρη είναι μια από αυτές.

Όμως, το ματς αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τον Άρη που έχει βελτιωθεί υπό τον Άκη Μάντζιο. Έχει χάσει μονάχα μια φορά στα πέντε τελευταία (3-1-1), ωστόσο, αυτά τα θετικά αποτελέσματα καταγράφηκαν σε βατό πρόγραμμα. Ώρα να αναμετρηθεί με την κορυφαία ομάδα της λίγκας και να μετρήσει τις δυνάμεις του και τη φιλοδοξία του.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζητείται αντίδραση μετά το σοκ του -10 στην Έβερτον

Στο «Goodison Park» η Έβερτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη βαριά τιμωρία της αφαίρεσης 10 βαθμών. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει την 3η σερί νίκη της. Αντίπαλοι με πλούσια παράδοση και πρόσφατο 3-1-1 υπέρ της Γιουνάιτεντ μέσα στην Έβερτον. Ενόψει αυτού του ματς, ο άσος της Έβερτον βρίσκεται στο 2,71** και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2,53** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παιχνίδι ανοιχτό σε προγνωστικά αλλά και ειδικών συνθηκών με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε κρίση. Δεν θα το περίμενε κανείς αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετράει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά με την ειδησεογραφία να σημειώνει πως ο προπονητής Έρικ Tεν Χαχ ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο σε 15 (!) παίκτες και εν αναμονή αλλαγών μετά την είσοδο νέου επενδυτή, επικρατεί κλίμα αναταραχής.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι να πούμε και για την Έβερτον. Οι παραβάσεις του Financial Fair Play οδήγησαν σε πρωτόδικη αφαίρεση δέκα βαθμών – η πιο βαριά τιμωρία στη σύγχρονη ιστορία της Premier League. Ο σύλλογος έχει ανακοινώσει πως θα ασκήσει έφεση. Μέχρι την τελεσίδικη απόφαση, πάντως, η ομάδα του Σον Ντάις καλείται να ανέβει και πάλι βουνό.

Από εκεί που ένιωθε άνετη με 14 βαθμούς, τώρα, βρίσκεται στους τέσσερις. Αν μη τι άλλο, όμως, βρίσκει κουράγιο στο γεγονός πως πριν από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων «έτρεξε» σερί τεσσάρων επίσημων αγώνων χωρίς ήττα με τρεις νίκες και ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Γιουβέντους – Ίντερ Derby D’ Italia με στόχο την κορυφή

Στο «Allianz Stadium» διεξάγεται η «μάχη» κορυφής Γιουβέντους – Ίντερ, δύο ομάδες που έχουν απομακρυνθεί από τις αντιπάλους τους. Η Γιουβέντους μετράει πέντε σερί νίκες και είναι αήττητη σε επτά ματς, ενώ η Ίντερ έχει τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες και δεν χάνει σε έξι. Η βαθμολογία είναι αρκετή ως πειστήριο για την ισχύ των δύο αντιπάλων.

Για το ότι μας περιμένει ένα συγκλονιστικό ματς μας προϊδεάζουν και οι αποδόσεις. Ο άσος της Γιουβέντους προσφέρεται στο 3,26** και το διπλό της Ίντερ στο 2,28** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα προγνωστικά έχουν σαφές φαβορί για τη νίκη, αλλά αν μη τι άλλο η Γιουβέντους νιώθει καλά για τις δικές της πιθανότητες. Άλλωστε, στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Τορίνο για το πρωτάθλημα Ιταλίας, η Ίντερ πέτυχε μονάχα μια νίκη. Για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να καταθέσει τα διαπιστευτήριά της πως είναι ισχυρή διεκδικήτρια για το Scudetto.

Στην Ίντερ, με εξαίρεση τις σταθερές φήμες για το αν πωλείται ή όχι η ομάδα, τα πάντα λειτουργούν ρολόι. Μεταξύ Ιταλίας και Ευρώπης είναι αήττητη εδώ και δύο μήνες με ρεκόρ 8-1-0 σε αυτό το διάστημα και αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάνοντας εξαιρετική χρήση του πλούσιου ρόστερ της.

Το goal/goal στο Γιουβέντους-Ίντερ δίνεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ σε μακροχρόνιο πλάνο η Ίντερ βρίσκεται στο 1,70** και η Γιουβέντους στο 3,75** για κατάκτηση του τίτλου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.