Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (25/11)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 23 12:36 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Η πρώτη με τη δεύτερη της βαθμολογίας υπόσχονται ένα συναρπαστικό ματς, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στην Premier League σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ έχει πλούσια προϊστορία αν και στην έδρα της κατόχου του treble τα πράγματα είναι κάπως μονόπλευρα. Εκεί η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρεκόρ 4-2-0 στα τελευταία έξι ματς και τελευταία φορά έχασε το 2018 για το Champions League. Αυτή τη φορά ο άσος προσφέρεται στο 1,72** και το διπλό στο 4,28** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ τα προγνωστικά «ζωγραφίζουν» μια διαφορετική εικόνα από αυτή της κατάταξης στην Premier League. Εκεί οι δύο ομάδες χωρίζονται από ένα πόντο – η Σίτι έχει 28 βαθμούς με εννιά νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες και 32-12 γκολ, ενώ η Λίβερπουλ έχει 27 βαθμούς με οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα με 27-10 τέρματα.

Οι δύο ομάδες υπολογίζεται πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο, με την κάτοχο αυτού να αναζητά την 4η κατάκτηση στη σειρά και την Λίβερπουλ να επανέρχεται στην κούρσα έπειτα από την περσινή παρένθεση. Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το ματς χαρακτηρίζεται κομβικό κι από τις δύο πλευρές. Με τις διακοπές για τις εθνικές ομάδες να αποτελούν παρελθόν υπάρχει η αίσθηση πως τώρα πρέπει να «σοβαρευτούν» ακόμη περισσότερο, ενώ πλησιάζει το εξουθενωτικό εορταστικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, να υπενθυμίσουμε πως πριν από τη διακοπή η Μάντσεστερ Σίτι έφερε 4-4 με την Τσέλσι εκτός έδρας, που ήταν το 6ο σερί παιχνίδι της χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0) και η Λίβερπουλ νίκησε άνετα με 3-0 την Μπρέντφορντ βάζοντας στοπ στην αρνητική πορεία της καθώς μετρούσε δύο ματς χωρίς νίκη (0-1-1).

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να σημειώσει πρώτη γκολ η Λίβερπουλ προσφέρεται στο 2,80** (από 2,56), να μπει γκολ στο ματς πριν το 15:00 ανεβαίνει στο 3,30** (από 3,00), ενώ το «1 Ημίχρονο – 1 τελικό» της Σίτι έχει απόδοση 2,90** (από 2,71).

Η ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Στο «St. James’ Park» η Νιούκαστλ ψάχνει την επιστροφή της στις επιτυχίες, ενώ η Τσέλσι θέλει να επεκτείνει την ανοδική πορεία της. Στο Νιούκαστλ – Τσέλσι τα στατιστικά μας προϊδεάζουν για ένα διασκεδαστικό ματς με πλούσιο θέαμα. Άλλωστε, οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν στην εξίσωση για τη διεκδίκηση εισιτηρίου για το επόμενο Champions League.

Οι τιμές, πάντως, διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Νιούκαστλ δίνεται στο 2,53** και το διπλό της Τσέλσι στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Νιούκαστλ έπειτα από το καλύτερο διάστημα της στην τρέχουσα σεζόν πήγε στη διακοπή με πικρή γεύση στο στόμα. Έκλεισε με δύο ήττες – αμφότερες με 2-0 εκτός έδρας, η μια από την Ντόρτμουντ για το Champions League και η άλλη από την Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα. Η Τσέλσι, πάλι, ήταν στα καλύτερά της. Τρία σερί ματς αήττητη με 2-1-0, νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ και ισοπαλία 4-4 με τη Μάντσεστερ Σίτι.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς έχει ειδικό βάρος για τις δύο ομάδες. Με δεδομένο πως λογαριάζονται ως άμεσες αντίπαλοι για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην 4άδα ο αγώνας ουσιαστικά αποφέρει έξι βαθμούς – τρεις για τη νίκη και τρεις που μια ομάδα με τον ίδιο στόχο τους χάνει δια παντός. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως η Νιούκαστλ το τελευταίο διάστημα τα πάει καλά απέναντι στις «μεγάλες» της Αγγλίας.

Νίκησε με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και με 1-0 την Άρσεναλ εντός. Η Τσέλσι επίσης τα πάει καλά με τις άλλες εκπροσώπους του «Big-6». Έφερε ισοπαλίες με τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Σίτι και νίκησε την Τότεναμ. Λαμβάνοντας υπόψη και τις ισχυρές επενδύσεις που έχουν κάνει οι δύο σύλλογοι ιδίως μετά την αλλαγή των ιδιοκτησιακών καθεστώτων τους, το ματς έχει ανέβει επίπεδο.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Νιούκαστλ και goal/goal στο ματς πληρώνει 5,30** (από 4,80), ενώ το διπλό της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 3,65** (από 3,30).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.