Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Build A Bet* στην Premier League! (27/12)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Δεκεμβρίου 23 11:28 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

H Boxing Day συνεχίζεται με… παγίδες για Τσέλσι και Mάντσεστερ Σίτι, αφού οι Λονδρέζοι υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας και οι «Πολίτες» φιλοξενούνται από την Έβερτον. 

bwin – Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League!

Επιστροφή στην… αστάθεια για την Τσέλσι, η οποία μετά τη νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Γουλβς. Οι «μπλε» δεν έπεισαν επιθετικά, είχαν προβλήματα στην άμυνα και παρέμειναν κάτω από τη δεκάδα της βαθμολογίας. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι είναι πιο κοντά στη… ζώνη του υποβιβασμού παρά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από τα μέσα Οκτωβρίου έχει να πετύχει διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και δεν τα κατάφερε ούτε τώρα. Κόντρα στην Πάλας αναζητά νίκη ψυχολογίας και σύμμαχος είναι η τρομερή παράδοση, αφού η Τσέλσι μετρά 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.  Άλλωστε, η τελευταία φορά που οι «αετοί» νίκησαν τους «μπλε» ήταν τον Οκτώβριο του 2017. Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας έχει… ξεχάσει να κερδίζει, αφού παραμένει χωρίς τρίποντο στην Premier League από τις αρχές Νοεμβρίου. Πάντως, η ομάδα του Χόντγκσον δείχνει καλά δείγματα στα τελευταία ματς, αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλίες από Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον. Ωστόσο, παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και κάθε απώλεια μετρά…

cta_box_bg
bwin - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι τα πήρε όλα, αφού στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων διέλυσε με 4-0 τη Φλουμινένσε. Το 2023 ήταν η κορυφαία χρονιά στην ιστορία της, αφού κυριάρχησε εντός κι εκτός συνόρων. Στόχος της να κλείσει τη σεζόν με δυο νίκες, ώστε να πλησιάσει ξανά την κορυφή της Premier League. Άλλωστε, στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά μόλις ένα τρίποντο, έχοντας παράλληλα και τέσσερις ισοπαλίες. Η κούραση έχει κάνει την εμφάνισή της, υπάρχουν απουσίες όπως αυτή του πρώτου σκόρερ, Χάαλαντ, ωστόσο ο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει λύσεις, με τον Χούλιαν Άλβαρες να παίρνει θέση βασικού. Η Εβερτον αντέδρασε εντυπωσιακά στη βαριά τιμωρία και με τέσσερις διαδοχικές νίκες κατάφερε άμεσα να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η ήττα από την Τότεναμ έσπασε το σερί, ωστόσο οι καλές εμφανίσεις βοηθούν ψυχολογικά τα «ζαχαρωτά». 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.