Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

EuroLeague: Σε Top Price* η πρόκριση Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού στο Final 4 του Βερολίνου! (27/12)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Δεκεμβρίου 23 11:05 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Σε ενισχυμένη απόδοση* για να προκριθούν στο Final 4 της EuroLeague βρίσκονται ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός στο Pamestoixima.gr!

Μία αγωνιστική απέμεινε για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της EuroLeague και η βαθμολογία βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση με ρεκόρ 9-7 και τον Ολυμπιακό στην 11η με ρεκόρ 8-8.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να διανύουν καλό φεγγάρι, αφού μετά από τρεις σερί ήττες, κατάφεραν να πάρουν τρία συνεχόμενα διπλά στις έδρες των Βιλερμπάν, Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έφυγε επίσης με το «διπλό» από την έδρα της Βιλερμπάν, μετά από δύο σερί ήττες, αλλά παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να πηγαίνει από νίκη σε ήττα και τούμπαλιν.

Στην 17η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (28/12, 21:15), ενώ ο Ολυμπιακός εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου (29/12, 21:00). Φυσικά, αμφότερες οι ομάδες θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2023 με νίκη.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει αποδείξει πως είναι για τα δύσκολα. Έχει βρει χημεία, ρυθμό και πλέον κοιτάει στα μάτια και τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Ο Εργκίν Αταμάν έχει δημιουργήσει ένα ωραίο σύνολο κι όταν είναι όλοι υγιείς, δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Άρα, γιατί να μην σκέφτονται και την επιστροφή τους σε Final 4, μετά από 12 χρόνια;

Ο Ολυμπιακός έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της EuroLeague, με πέντε παρουσίες στην τελική φάση τα τελευταία 10 χρόνια και δύο back-to-back (2021-22, 2022-23). Μπορεί να έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, λόγω αποχώρησης των Σλούκα-Βεζένκοφ, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο back-to-back καλύτερος προπονητής στην EuroLeague, έχει στη διάθεσή του παίκτες με ψυχή κι εμπειρία, που μπορούν να φέρουν στον Ολυμπιακό ακόμα μια Final 4 παρουσία.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις τις προκρίσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final 4 σε Top Price. Συγκεκριμένα, η πρόκριση του «τριφυλλιού» στην τελική φάση του Βερολίνου είναι σε απόδοση 2.45*, ενώ η πρόκριση των «ερυθρολεύκων» είναι σε απόδοση 3.50*.

Στο Pamestoixima.gr ζεις όλη την αθλητική δράση με εορταστική τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Champions League, Europa League, Super League, Premier League, La Liga, εγχώρια Κύπελλα, EuroLeague, Basket League, ΝΒΑ, αλλά και κάθε αθλητική διοργάνωση είναι στο Pamestoixima.gr, για να διασκεδάσεις όπως εσύ θέλεις.

Ενισχυμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας δωρεάν, για να απολαύσεις κάθε μαγική στιγμή στα κορυφαία γήπεδα του κόσμου, αλλά και μοναδικά παιχνίδια στο Live Casino!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.