Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες της Premier League! (30/12)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Δεκεμβρίου 23 13:20 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η Mάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Sportingbet – Ενισχυμένες Αποδόσεις καθημερινά!

Η Μάντσεστερ Σίτι με κεκτημένη ταχύτητα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων πέρασε νικηφόρα και από το “Goodison Park”, αφού επικράτησε 3-1 της Έβερτον. Οι «πολίτες» παρά το γεγονός πως έπαιζαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Έρλινγκ Χάαλαντ  και παράλληλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να αντιδράσουν και να κάνουν την ανατροπή. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, κάτι όμως που τους έφερε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πλέον, υποδέχονται την ουραγό Σέφιλντ, κόντρα στην οποία μετρούν έξι νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Μάλιστα, μόνο στο ένα από αυτά έχουν δεχθεί γκολ. Αντίθετα, η εντός έδρας ήττα από τη Λούτον κράτησε τις «λεπίδες» στον πάτο της βαθμολογίας και ψαλίδισε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για παραμονή στην Premier League. Παρά το γεγονός πως παρουσιάζονται βελτιωμένες, εντούτοις δεν έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στις νίκες. Μακριά από την έδρα τους μετρούν επτά ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες.

cta_box_bg
Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στην Serie A! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα συγκλονιστικό ματς έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο “Old Trafford” επικράτησε 3-2 της Άστον Βίλα και πήρε βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική τόνωση. Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω με δυο γκολ διαφορά στο ημίχρονο, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας και πρωταγωνιστή τον Γκαρνάτσο πήραν το «τρίποντο». Πρώτο γκολ στην Premier League για τον Χόιλουντ, ο οποίος δείχνει έτοιμος να προσφέρει λύσεις. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τρία διαδοχικά ματς, στα οποία δεν πέτυχε ούτε γκολ. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στις τέσσερις από αυτές δεν έχει παραβιαστεί η εστία, ενώ στο τελευταίο ραντεβού έκανε μεγάλη ανατροπή (3-2).  Σημαντικό διπλό πήραν οι «κόκκινοι», καθώς πέρασαν από το “St. James’ Park” επικρατώντας 3-1 της Νιουκάστλ. Βαθμολογική ανάσα για τη Φόρεστ, η οποία πριν από αυτό το ματς μετρούσε έξι ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» και στόχος του να βγάλει άμεσα τη Νότιγχαμ από ενδεχόμενες βαθμολογικές περιπέτειες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.