Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

EuroLeague – Παναθηναϊκός: Τόσο πληρώνει να συνεχίσει το σερί εύστοχων βολών ο άχαστος Ναν! (5/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Ιανουαρίου 24 05:05 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Δεινός σκόρερ, ακριβής και σταθερός! Ο Κέντρικ Ναν είναι το «μαργαριτάρι» του Παναθηναϊκού κι είναι ο μόνος έως τώρα εύστοχος παίκτης στην EuroLeague από τη γραμμή των βολών!

Ο Παναθηναϊκός έκανε «θόρυβο» με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν στα τέλη του προηγούμενου Οκτωβρίου κι από ό,τι φάνηκε, όχι άδικα, αφού έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε πολλά παιχνίδια της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε κι έδωσε ώθηση στους «πράσινους», επιδεικνύοντας σταθερότητα στις εμφανίσεις του. Καλύτερή του βραδιά η πρόσφατη κόντρα στην Μπασκόνια, καθώς η στατιστική του έγραψε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Δεν συνοδεύτηκε, βέβαια, από νίκη της ομάδας του (75-73).

Ο Κέντρικ Ναν ξεχωρίζει, όχι μόνο για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και για κάτι ακόμα. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός από όλους τους παίκτες στην EuroLeague, που έχει πετύχει το εξής: Να έχει 100% αποτελεσματικότητα στις ελεύθερες βολές!

Ο πρώην NBAer έχει οδηγηθεί 23 φορές έως τώρα στη γραμμή των βολών κι έχει ευστοχήσει και στις 23! Με συγκέντρωση και συνέπεια, έχει κάνει ένα σερί και μέχρι τώρα μοιάζει ασταμάτητος! Μάλιστα, δείχνει να μην… καταλαβαίνει από έδρες, αφού τις περισσότερες (3/3) τις έχει πετύχει στα εκτός έδρας παιχνίδια με Παρτίζαν, Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο.

cta_box_bg
Άγιος Βαλεντίνος και... love is in the air με σούπερ προσφορά* μόνο για σήμερα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επόμενος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό και τον Κέντρικ Ναν είναι η Βαλένθια (05/01, 21:30). Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το «τριφύλλι» θέλει να βρει πάλι το δρόμο στις νίκες και να δείξει πως η ήττα από την Μπασκόνια ήταν απλώς μια κακή παρένθεση στο νικηφόρο σερί που άρχιζε να «χτίζει».

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 1.95* στο Pamestoixima.gr, ενώ στα ειδικά στοιχήματα του αγώνα είναι σε απόδοση 2.95* να συνεχίσει το σερί του στις βολές ο Κέντρικ Ναν και σε απόδοση 1.35* αυτό να σταματήσει.

Για το παιχνίδι Βαλένθια-Παναθηναϊκός βρίσκεις την Παρασκευή (05/01) και σούπερ προσφορά*, αλλά και 0% γκανιότα**, για περισσότερη απόλαυση. Φυσικά, πολλές στοιχηματικές επιλογές, αλλά κι ενισχυμένες αποδόσεις είναι εκεί, για να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως θες!

Στο Pamestoixima.gr ζεις όλη την αθλητική δράση με ενισχυμένη εορταστική τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Champions League, Europa League, Super League, Premier League, La Liga, εγχώρια Κύπελλα, EuroLeague, Basket League, ΝΒΑ, αλλά και κάθε αθλητική διοργάνωση είναι στο Pamestoixima.gr, για να διασκεδάσεις όπως εσύ θέλεις.

Ενισχυμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας δωρεάν, για να απολαύσεις κάθε μαγική στιγμή στα κορυφαία γήπεδα του κόσμου, αλλά και μοναδικά παιχνίδια στο Live Casino!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.