Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague! (5/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Ιανουαρίου 24 10:21 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στην έδρα της Βαλένθια ολοκληρώνεται η «διπλή» εβδομάδα της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό. Τζάμπολ στις 21:30.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός σε Ζωντανή Μετάδοση* στην bwin!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει επί ισπανικού εδάφους τη «διπλή» εβδομάδα της EuroLeague, καθώς στις 21:30 αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο “Pabellon Fuente De San Luis”. Οι «πράσινοι» έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες αν και βρέθηκαν ακόμα και στο +17 στην έδρα της Μπασκόνια δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από τη Βιτόρια. Ο εκπληκτικός Μονέκε και το σουτ του ΜακΙντάιρ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη στέρησαν τη νίκη από το «τριφύλλι». Από την επικράτηση επί της Εφές προέρχεται η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» με αυτή την επιτυχία έφτασαν το ρεκόρ τους στο 10-8, ίδιο με εκείνο του Παναθηναϊκού! Χαρακτηριστικό του πόσο δύσκολη είναι η φετινή EuroLeague, αποτελεί το γεγονός πως επτά ομάδες από την 5η θέση έως και την 11η «έτρεχαν» το ίδιο ρεκόρ πριν την έναρξη της 19ης αγωνιστικής.

Αρκετά «ψηλά» πάει το σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις τους ο νικητής σημείωσε τουλάχιστον 90 πόντους! Σε αυτό το σύνολο των αγώνων η ισπανική ομάδα πανηγύρισε τέσσερις φορές. Χωρίς εκτός έδρας νίκη από τον Οκτώβριο του 2010 και με το νέο format της διοργάνωσης, παραμένει ο Παναθηναϊκός. Εκπληκτική σεζόν διανύει ο Σέμι Οτζελέγε για τη Βαλένθια. Ο Αμερικανός σέντερ είναι πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης και στο σκοράρισμα για την ομάδα του. Τον ακολουθεί σε απόδοση ο Ντάμιεν Ίνγκλις, ο οποίος κόντρα στην Εφές την Τετάρτη κατέγραψε την κορυφαία βραδιά του στη φετινή EuroLeague! Σταθερή αξία στην περιφέρει ο Κρις Τζόουνς, ο οποίος σκοράρει 12,8 πόντους μέσο όρο και μοιράζει 4,6 ασίστ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.