Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Έχει αξία το αμφίσκορο στο Σουόνσι – Τότεναμ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Ιανουαρίου 18 00:34 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kane tottenam

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, γιατί είναι το πιο σημαντικό αγαθό, για να μπορούμε να δημιουργούμε στην ζωή μας και να περνάμε όμορφα. Σήμερα ξεκινάω και εγώ επισήμως στο bet-on-arme και ελπίζω να πηγαίνουμε συχνά ταμείο και από την στήλη μου. Το ματς Σουόνσι-Τότεναμ θα αποτελέσει τον πυλώνα της σημερινής μας τριάδας.

1919. Σουόνσι- Τότεναμ: Η Σουόνσι παλεύει για την παραμονή και με το “διπλό” επί της Γουότφορντ έθεσε υποψηφιότητα, για να τα καταφέρει. Βέβαια παραμένει ουραγός, αλλά έδειξε πολύ βελτιωμένη εικόνα. Στον αντίποδα η Τότεναμ προσπαθεί να “χωθεί” στις θέσεις της Ευρώπης και προέρχεται από 2 σερί νίκες, αν και αμυντικά δεν βγάζει σταθερότητα και αυτό χαλάει την γενικότερη απόδοσή της. Έχει αξία το γκολ/γκολ και στον Stoiximan βρίσκουμε αυτή την επιλογή στο 2.10

1917. Γουλβς- Μπρέντφορντ: Οι “λύκοι” βρίσκονται στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ και μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσουν τον τίτλο και την άνοδο στην Πρέμιερσιπ. Από την άλλη, η Μπρέντφορντ κυνηγά με αξιώσεις την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και μετράει 3 διαδοχικές επιτυχίες. Άλλο ένα δυνατό γκολ/γκολ που μπορεί να επαληθευτεί στο σημερινό κουπόνι και αξίζει την στήριξη. Sportingbet 1,60.

2332. Νάπολι- Αταλάντα:  Νοκ άουτ μάχη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Νάπολη έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παραμένει στην κορυφή. Η Αταλάντα έδειξε σημάδια κόπωσης και ηττήθηκε στο Μπέργκαμο από την Κάλιαρι με 2-1, προβληματίζοντας αν και αποτελεί μία σταθερή ομάδα στην Ιταλία.  Άλλο ένα γκολ-γκολ που αξίζει το ρίσκο, αφού θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν δύσκολα στους “παρτενοπέι”. (Vistabet 1,75)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1919 Σουόνσι-Τότεναμ γκολ-γκολ 2,10 0-2
1917 Γουλβς-Μπρέντφορντ γκολ-γκολ 1,60 3-0
2332 Νάπολι-Αταλάντα γκολ-γκολ 1,75 1-2
Συνολική απόδοση 5,88  

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.