Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες η ΑΕΚ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 18 10:47 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima-prognostika

Η τύχη μας χαμογέλασε την Πέμπτη και η στήλη μου σας οδήγησε στο ταμείο, αφού πέρασαν οι προτάσεις μας και έτσι συνεχίζουμε δυναμικά για νέες επιτυχίες. Από το κουπόνι του Σαββάτου έχω εντοπίσει τρία σημεία, που συνολικά δίνουν απόδοση 13,7.

 

ΑΕΚ- Λαμία: Πήρε αυτό που ήθελε στο Φάληρο η ΑΕΚ με το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην έδρα της Λάρισας με 0-0. Η Λαμία πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και απομακρύνθηκε περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες η ΑΕΚ, καθώς θα μείνει μακριά από την κορυφή και την προσπάθεια που κάνει για τίτλο. Η Λαμία παίζει χωρίς άγχος αλλά δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Αξία στα 2-3 γκολ. (Stoiximan 2,03)

 

907. Σασουόλο- Αταλάντα:  Αμφότερες προέρχονται από άσχημες εμφανίσεις και θα επιζητήσουν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το να πάρουν αποτέλεσμα. Πιο ποιοτική η Αταλάντα, αλλά έχει “θέματα” αμυντικά και δεν αποπνέει σιγουριά στα μετόπισθεν.

Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικούς που αν βρουν ευκαιρία μπορούν να κάνουν την ζημιά και παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια κινούνται στο αμφίσκορο. Το γκολ/γκολ λοιπόν έχει αξία και θα το προτείνω. (Vistabet 1,80)

 

3118. Προμηθέας- ΠΑΟΚ: Μια νίκη πιο μπροστά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα, που μετά τις αλλαγές στους Αμερικανούς έχει ανέβει αγωνιστικά. Οι γηπεδούχοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους και τελείωσαν τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα με 7-6, στοχεύοντας ξεκάθαρα στην είσοδο τους στα πλέι οφ.

Αναμένεται μεγάλη μάχη και το παιχνίδι ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ίσως παίξει ρόλο και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τενερίφη την Πέμπτη, φορτώνοντας με κούραση τους φιλοξενούμενους. Θα ποντάρω στους 151-160 πόντους με το νικητή να ορίζεται στους 75-80 πόντους. (Sportingbet 3,75).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
–  ΑΕΚ- Λαμία 2-3 γκολ 2,03  
907 Σασουόλο- Αταλάντα γκολ-γκολ 1,80  
3118 Προμηθέας- ΠΑΟΚ 151-160 πόντοι 3,75  
Συνολική απόδοση 13,7 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.