Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Βάζει εμπόδια στον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιανουαρίου 18 23:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima-prognostika

Φουλ αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι του ΠάμεΣτοίχημα και η στήλη μου έχει επιλέξει 3 δυνατά παιχνίδια, που σχετίζονται με τα γκολ. Πρώτη επιλογή μας έρχεται από το Αγρίνιο και από την δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την Σούπερ Λιγκ.

 

959. Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ: Ο Παναιτωλικός με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έφερε ισοπαλία εντός έδρας με τον Πανιώνιο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ οδεύει από νίκη σε νίκη και “καθάρισε” και για το Κύπελλο στο πρώτο ματς, επικρατώντας στην Τούμπα επί του Ατρόμητου με 2-0.

Τα ¨καναρίνια” έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά και ιδιαίτερα στο Αγρίνιο μεταμορφώνονται συνήθως προς το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ “πετάει φωτιές” στην επίθεση, αλλά μακριά από την Θεσσαλονίκη δυσκολεύεται φέτος. Αξία στο αμφίσκορο. (Stoiximan 2,22)

 

1003. Σταντάρ Λιέγης- Άντερλεχτ:  Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντέρμπι τίτλου στο Βέλγιο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα οι αποψινοί αντίπαλοι απέχουν αρκετά από την πρωτοπόρο Μπριζ. Παράλληλα δεν δείχνουν σταθερότητα  στο παιχνίδι τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Δεν έχουν να χάσουν κάτι και αναμένεται να παίξουν αμφότεροι χωρίς σκοπιμότητες. Το οβερ έχει αξία και θα το προτείνω. (Vistabet 1,95)

 

1025. Ρόμα- Σαμπντόρια: Ρόμα και Σαμπντόρια λύνουν εκ νέου τις διαφορές τους, αφού την περασμένη Τετάρτη στην Γένοβα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε εξ΄αναβολής μάχη. Στην 5η θέση οι Ρωμαίοι με 41 βαθμούς, στην 6η θέση η “Σαμπ” με 34 πόντους.

 (Sportingbet 1,80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
959 Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ γκολ- γκολ 2,22 0-1
1003 Στανταρ Λιέγης- Άντερλεχτ οβερ 1,95 3-3
1025 Ρόμα- Σαμπντόρια γκολ-γκολ 1,80 0-1
Συνολική απόδοση 7,79 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.