ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Αναζητά αντίδραση ο Ολυμπιακός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Φεβρουαρίου 18 02:02 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μείναμε με το 2/3, αφού δεν πέρασε το αμφίσκορο στις Σέρρες, παρότι επαληθεύτηκε στο “Τσίρειο” και στο “Γκούντισον Πάρκ”. Ισχνό σε επιλογές το κουπόνι της Πέμπτης και θα δώσουμε περισσότερο βάση στα πρώτα ματς της Ευρωλίγκας, με προτεραιότητα στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε.

3162. Ολυμπιακός- Φενέρμπαχτσε: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες και παράλληλα στις καλές εμφανίσεις. Υποδέχεται βέβαια την Φενέρμπαχτσε, που παλεύει να εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από διαδοχικές νίκες.

Είναι δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή, παρότι οι Τούρκοι δείχνουν πιο “φρέσκοι”. Είναι ένα ντέρμπι και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θεωρώ ότι ο νικητής θα προκύψει στους 75 πόντους. Έχει αξία το οβερ 145.5 πόντοι και προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή (Stoiximan 1.80)

 

2610. Μπαρτσελόνα- Βαλένθια: Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό για το Κόπα Ντελ Ρέι. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν γίνεται να απολέσει το πρωτάθλημα και έτσι δεν υποσκελίζει τον θεσμό του Κυπέλλου. Από την άλλη, οι “νυχτερίδες” θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, αν και προβλημάτισαν με την εντός έδρας συντριβή (4-1) από την προβληματική Ρεαλ Μαδρίτης.

Σίγουρα το ματς κρίνεται από τις ορέξεις των γηπεδούχων, αλλά καλό είναι να μην υποτιμήσουμε την Βαλένθια, καθότι φέτος έχει δείξει καλά στοιχεία. Αναμένεται “ανοιχτό” ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους. “Τίμιο” το οβερ 1.5 από το 1ο ημίχρονο (Vistabet 1,75)

 

3161. Ζαλγκίρις- Μακάμπι: Αμφίρροπη μάχη στο Κάουνας ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική μπασκετική φιλοσοφία. Πιο κοντρολαρισμένο το σύνολο του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ότι “φάμε ότι βάλουμε” η Μακάμπι του Νέβεν Σπάχια, που μακριά από το Τελ Αβίβ δέχεται πολλούς πόντους.

Η Μακάμπι έχει βλέψεις 8άδας, αλλά αν δεν βελτιωθεί αμυντικά δεν θα έχει τύχη στη συνέχεια. Η Ζαλγκίρις στην έδρα της πάει τα ματς συνήθως σε χαμηλό τέμπο. Λογικά ο νικητής θα κριθεί στους 75 πόντους. Δελεάζει η απόδοση στην επιλογή 151-160 συνολικών πόντων στο ματς. (Sportingbet 3,80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3162 Ολυμπιακός- Φενέρ οβερ 145.5 πόντων 1.75 90-75
2610 Μπαρτσελόνα- Βαλένθια οβερ 1.5 1ο ημίχ. 1.80 0-0
3161 Ζαλγκίρις- Μακάμπι 151-160 πόντοι 3,80 99-84
Συνολική απόδοση 11,9 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.