ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Η Ακισάρ κοντράρει την Γαλατασαράι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Φεβρουαρίου 18 10:24 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
super lig turkey

Αρκετά ισχνό σε επιλογές το κουπόνι της Τρίτης και χρειάζεται μελέτη και ιδιαίτερη προσοχή σε ότι ποντάρουμε. Βέβαια υπάρχουν ευκαιρίες αλλά επιβάλλονται τα μικρά οικονομικά ανοίγματα. Τρία γκολ-γκολ έχω για σήμερα και πάμε αμέσως να τα δούμε. Βασικό αμφίσκορο το Ακισάρ-Γαλατά.

514. Ακισάρ- Γαλατασαράι: Η Ακισάρ αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για φέτος και προέρχονται από 3 διαδοχικές νίκες. Στον αντίποδα, η “Τσιμ Μπομ” συγκατοικεί στην κορυφή με την Μπασακσεχίρ, συντρίβοντας την Μπούρσασπορ με 5-0. Έχει αξία το αμφίσκορο, αφού η Ακισάρ έχει εύκολο το γκολ και φυσικά η Γαλατά θα δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ. (Stoiximan 1.67)

535. Μπάρι- Σπέτσια: Η Μπάρι βρίσκεται στην 4η θέση με 44 βαθμούς και η Σπέτσια είναι κοντά της (8η θέση-39 βαθμοί). Βαδίζουν και οι 2 προς τα μπαράζ ανόδου και παράλληλα αποπνέουν σταθερότητα. Η Μπάρι μετράει 3 σερί νίκες και η Σπέτσια παραμένει αήττητη εδώ και 3 αγωνιστικές. Σκοράρουν ακατάπαυστα με την Σπέτσια να παίζει πιο άνετα στα εκτός έδρας. Γκολ-γκολ.  (Vistabet 2.20)

585. Ρέντινγκ- Σέφιλντ Γιουν.: Η Ρέντινγκ παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και η Σέφιλντ κρυφοκοιτάζει την άνοδο με αξιώσεις. Οι γηπεδούχοι έφεραν ισοπαλία με 3-3 εντός έδρας με την Ντέρμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν από την Χαλ με 1-0 εκτός έδρας, αλλά άξιζαν κάτι καλύτερο. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη και αναμένεται παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Γκολ-γκολ. (Sportingbet  1.91).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
514 Ακισάρ- Γαλατασαράι γκολ-γκολ 1.67  
535 Μπάρι-Σπέτσια γκολ-γκολ 2.20  
585 Ρέντινγκ- Σέφιλντ Γιουν. γκολ-γκολ 1.91  
Συνολική απόδοση 7.01 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.