ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Πρόκληση ο τελικός για τον Πανιώνιο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβρουαρίου 18 11:19 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ίδια επίπεδα με το χθεσινό κουπόνι είναι και το σημερινό της Τετάρτης, αν και χθες πέρασαν τα 2 γκολ-γκολ της στήλης μου και αναβλήθηκε το Μπάρι-Σπέτσια, λόγω κακοκαιρίας. Πάμε τώρα στα “φρέσκα κουλούρια”, ξεκινώντας με τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

694. Πανιώνιος- ΠΑΟΚ: Ο Πανιώνιος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου και υποδέχεται απόψε στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του θεσμού. Στο πρωτάθλημα παραμένει στην 5η θέση με συγκάτοικο την Ξάνθη, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό (για τους γνωστούς λόγους που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο) και έχει πάντα ως προτεραιότητα τον τίτλο. Βέβαια θέλει το νταμπλ και δεν θα είναι χαλαρός. Παράγουν φάσεις και οι δύο ομάδες. Οπότε έχει τύχη το αμφίσκορο. (Stoiximan 2.30)

717. Λάτσιο- Μίλαν: Η Λάτσιο πέρασε άνετα από την έδρα της Σασουόλο με 3-0 και στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στους “16”, διαλύοντας την Στεάουα Βουκουρεστίου με 5-1. Από την άλλη η Μίλαν έριξε στο καναβάτσο την Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο με 2-0 και δεν δέχθηκε γκολ για ακόμα ένα ματς με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο. Δεύτερο παιχνίδι για τα ημιτελικά, 0-0 είχε έρθει το πρώτο παιχνίδι. Η Μίλαν πρέπει να σκοράρει και μπορεί να τα καταφέρει. Γκολ-γκολ.  (Vistabet 1.87)

725. Εϊμπάρ- Βιγιαρεάλ: Η Εϊμπάρ βρίσκεται σε αγωνιστική καθίζηση, αφού προέρχεται από 2 σερί ήττες και έδειξε κουρασμένη. Στο στρατόπεδο της Βιγιαρεάλ υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό από την Λυών στο Γιουρόπα Λιγκ και πλέον το “κίτρινο υποβρύχιο” στρέφεται στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν ευκαιρίες στην ασταθή άμυνα του αντιπάλου. Αξίζει το οβερ.  (Sportingbet  2.00).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
694 Πανιώνιος- ΠΑΟΚ γκολ-γκολ 2.30  
717 Λάτσιο-Μίλαν γκολ-γκολ 1.87  
725 Εϊμπάρ- Βιγιαρεάλ οβερ 2.00  
Συνολική απόδοση 8.6 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.