ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Ανοίγει” το παιχνίδι της Λάρισας με την ΑΕΚ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Μαρτίου 18 00:32 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kypello Ellados

Φτωχό σε επιλογές το κουπόνι της Πέμπτης και η μάχη της Λάρισας με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κλέβει την παράσταση και στοιχηματικά. Επίσης θα προτείνω και δύο ματς από την Ευρωλίγκα με ειδικά στοιχήματα.

ΑΕΛ- ΑΕΚ: Η Λάρισα δείχνει κουρασμένη τον τελευταίο καιρό και δεν πείθει αγωνιστικά. Η ΑΕΚ την Δευτέρα έφερε ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και κύριο μέλημά της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μεγάλο ρόλο παίζει ότι υπάρχει και ρεβάνς και η Ένωση δεν πρόκειται να φορτσάρει. Θα ξεκουραστούν και ορισμένοι βασικοί από τον Μανόλο Χιμένεθ. Η Λάρισα αν θέλει να έχει τύχη για το ματς του ΟΑΚΑ επιβάλλεται να σκοράρει. Με ρίσκο στο καλοπληρωμένο οβερ. (Stoiximan 2.40)

3065. Μπασκόνια- Κίμκι: Η Μπασκόνια βρίσκεται στο -2 από την 8άδα. Η Κίμκι με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναπτέρωσε τις ελπίδες της, για να αποκτήσει πλεονέκτημα στα προημιτελικά. Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι και δεν φημίζονται για την αμυντική συμπεριφορά τους. Με 84 πόντους μέσο όρο σκοράρει στα εντός η Μπασκόνια, ενώ με 86 μέσο όρο σκοράρει μακριά από την Ρωσία το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πολύ λογικό το οβερ στους 161.5 πόντους.  (Vistabet 1.75)

3062. Μακάμπι- ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η Μακάμπι έχει σοβαρευτεί σε σύγκριση με πέρυσι και έχει τα φόντα να μπει στην 8άδα. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ σφράγισε την πρόκριση και πλέον έχει θέσει ως στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης. Δεν γίνεται να κοντράρεις την ομάδα του Ιτούδη και έτσι θα ποντάρω στην επιθετική παραγωγικότητα των γηπεδούχων του Νέβεν Σπάχια, που πάνε ψηλά σε σκορ τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η Μακάμπι μπορεί να ξεπεράσει τους 83.5 πόντους.  (Sportingbet  1.80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
  ΑΕΛ- ΑΕΚ  γκολ-γκολ 2.40 2-1 
3065 Μπασκόνια- Κίμκι οβερ 161.5 πόντοι 1.75 87-77
3062 Μακάμπι- ΤΣΣΚΑ  οβερ 83.5 Μακάμπι 1.80 73-93
Συνολική απόδοση 7.5 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.