ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Τα δίνει όλα στο “Καμπ Νου” η Ατλέτικο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Μαρτίου 18 00:11 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
atletico-barcelona

Χάλια ήταν η χθεσινή ημέρα, αφού για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες που προτείνω σημεία μέσω της στήλης μου στο bet-on-arme.gr ποτέ δεν είχα 0/3. Όσοι με ακολουθήσατε απλά οφείλω ένα συγγνώμη. Δεν παραδίδουμε όμως τα όπλα, τσεκάρουμε τις ευκαιρίες και πάμε δυνατά με πυλώνα το ντέρμπι τίτλου της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

1140. Μπαρτσελόνα- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντέρμπι τίτλου στο “Καμπ Νου” με την Μπαρτσελόνα να μπαίνει σε περιπέτειες με την γκέλα (1-1) κόντρα στην Λας Πάλμας. Η Ατλέτικο σκοράρει κατά ριπάς, αφού έχει πετύχει 9 γκολ στα 2 τελευταία της ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δείχνει σε δαιμονιώδη κατάσταση. Δεν έχει επιλογή, αφού θέλει μόνο τη νίκη, για να μειώσει στους 2 βαθμούς από τον Μέσι και την παρέα του. Θα σκοράρουν και οι δύο. (Stoiximan 1.91)

1146. Μονπελιέ- Λυών: Η Λυών αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας με 1-0 στην έδρα της Καέν και ο αποκλεισμός επέφερε γκρίνια και κατήφεια στις τάξεις της. Η Μονπελιέ έχει ξεμείνει από στόχους και επιζητεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το ξέσπασμα και οι γηπεδούχοι δεν θα κλειστούν στο καβούκι τους παίζοντας ελεύθερα. Έχει λογική το οβερ.  (Vistabet 2.00)

1158. Σεβίλλη Β- Χιχόν: Η Χιχόν έχει θέσει ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ, για να διεκδικήσει την άνοδο. Στα τελευταία παιχνίδια δεν πείθει, αλλά επανήλθε στις νίκες με 2-0 επί της Νουμάνθια. Η Σεβίλλη Β δεν βλέπεται. Έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, σκοράρει με το “σταγονόμετρο” και δείχνει ασύνδετη. Ευκαιρία για την Χιχόν να πάρει ένα πολύτιμο “διπλό”. Ποντάρουμε στην φιλοξενούμενη ομάδα.  (Sportingbet  1.75).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1140 Μπαρτσελόνα- Ατλέτικο Μαδ. γκολ-γκολ 1.91 1-0
1146 Μονπελιέ- Λυών οβερ 2.00 1-1
1158 Σεβίλλη Β- Χιχόν 2 1.75 0-1
Συνολική απόδοση 6.6 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.