ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ο Καβάνι αγχώνει την Ρεαλ Μαδρίτης

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 18 23:45 Κατηγορία: Ταμεία

Αρκετά καλό είναι το σημερινό κουπόνι, αφού έχουμε επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έχω τσεκάρει κάποιες ευκαιρίες. Βέβαια το μεγάλο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεαλ Μαδρίτης τραβάει τα βλέμματα από όλες τις απόψεις.

2363. ΠΑΡΙ Σ.Ζ.- ΡΕΑΛ ΜΑΔ.: Με 3-1 και ανατροπή κέρδισε το πρώτο παιχνίδι η Ρεαλ Μαδρίτης και έχει το προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολοι οι Κροος και Μαρσέλο. Στον αντίποδα, οι Παριζιάνοι δεν θα έχουν τον Νεϊμάρ στην βασική 11άδα τους, αλλά δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, για να θέσουν εκτός τους “μερένχες”, που έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για την τρέχουσα σεζόν. Πιστεύω στον άσσο, αλλά πιστεύω πιο πολύ σε ένα ειδικό στοίχημα. Και αυτό είναι να βρει δίχτυα ο Έντισον Καβάνι κατά την διάρκεια του αγώνα. (Stoiximan 1.73)

2351. Λίβερπουλ- Πόρτο: Η Λίβερπουλ “διέλυσε” την Πόρτο στο πρώτο ματς με 5-0 και το αποψινό ματς είναι τυπική διαδικασία. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεφύγει από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ και πλέον είναι πιο άνετοι. Θα επιχειρήσουν να αποχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά από τον θεσμό, οπότε το Χ2 έχει λογική, αφού και οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές από τον Γιούργκεν Κλοπ.  (Vistabet 2.55)

1257. Πρέστον- Μπρίστολ Σίτι: Η Πρέστον έχει μαζέψει 54 βαθμούς και η Μπρίστολ προπορεύεται στο +3. Αμφότερες παλεύουν για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου και θέλουν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προέρχονται από νίκες με Μπόλτον και Σέφιλντ Γουεν. αντίστοιχα, ενώ σκοράρουν με συνέπεια. Βέβαια το ματς έχει σκοπιμότητα, η Μπρίστολ δεν πρόκειται να “ανοιχτεί” από την αρχή και συνετή επιλογή είναι τα 2-3 γκολ.  (Sportingbet  1.70).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2363 Παρί Σ.Ζ.- Ρεαλ Μαδρίτης Καβάνι anytime σκόρερ 1.73 ναι
2351 Λίβερπουλ- Πόρτο Χ2 2.55 0-0
1257 Πρέστον-Μπρίστολ Σίτι 2-3 γκολ 1.70  2-1
Συνολική απόδοση 7.49 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.