ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Τότεναμ… Να η ευκαιρία!

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Μαρτίου 18 00:07 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kane tottenam

Επιστρέψαμε στα ταμεία μετά από το άσχημο σαββατοκύριακο στοιχηματικά και έτσι γεμίζουμε εκ νέου ψυχολογία και πάμε να “χτίσουμε” νέο σερί. Σημαντική μάχη δίνει η Τότεναμ με την Γιουβέντους στην ρεβάνς του 2-2 και θα στηριχθούμε σε αυτό το παιχνίδι.

3031. ΑΕΚ- Νίμπουργκ: Με την ΑΕΚ να μπαίνει σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται η ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Αντίπαλος η Τσέχικη Νίμπουργκ, που αποδεικνύεται ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, με την Ένωση να θέτει ως στόχο να επιβάλλει τον ρυθμό της από νωρίς. Θα κινηθώ με ειδικό στοίχημα, αφού το να ορίσεις νικητή κρίνεται επικίνδυνο. “Κλειδί” στα κρίσιμα ματς είναι ο Ντελρόι Τζέιμς και θα τον προτιμήσω στο οβερ 8.5 πόντων.  (Stoiximan 1.87)

2349. Τότεναμ- Γιουβέντους: Η Τότεναμ πήρε μεγάλη ισοπαλία στο Τορίνο με 2-2 και η Γιουβέντους βρίσκεται “στα σχοινιά”. Πρέπει να σκοράρει γρήγορα στο “Γουέμπλεϊ” αν θέλει να έχει τύχη για την πρόκριση. Μάλιστα τις 6 προηγούμενες φορές που η φιλοξενούμενη ομάδα έχει πάρει 2-2 έχει πάρει και την πρόκριση, οπότε τα στατιστικά είναι με το μέρος των “σπιρουνιών”. Αναμένεται “ανοιχτό” παιχνίδι (όχι από νωρίς) και οι δύο ομάδες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. “Τίμιο” το γκολ-γκολ.  (Vistabet 1.75)

1308. Καλλιθέα- Άρης: Η Καλλιθέα λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στην Παναχαϊκή, αλλά το δοκάρι στο 93΄της στέρησε την ισοπαλία και έτσι ηττήθηκε με 1-0. Ο Άρης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με τα Τρίκαλα στο “Κ.Βικελίδης” και πέταξε 2 πόντους, αφού ‘κόλλησε” στο 0-0. Βέβαια παρέμειναν στην κορυφή, αλλά δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Η Καλλιθέα παίζει χωρίς σκοπιμότητα και μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε γκολ στο “Ελ Πάσο”. Πάμε στο οβερ.  (Sportingbet  1.91).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3031 ΑΕΚ- Νίμπουργκ Τζέιμς οβερ 8.5 1.87 15 πόντοι
2349 Τότεναμ- Γιουβέντους γκολ-γκολ 1.75 1-2
1308 Καλλιθέα- Άρης οβερ 1.91 0-0
Συνολική απόδοση 6.2 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.