Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ανεβασμένη η Φιορεντίνα κόντρα στην Ρόμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 18 09:36 Κατηγορία: Ταμεία

Δυνατό το σημερινό κουπόνι, ως είθισται κάθε Σάββατο και πριν από την Ανάσταση και τις στιγμές χαράς και ξεκούρασης μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μπορούμε να ρίξουμε μερικά ψιλά, αφού υφίστανται ευκαιρίες. Βασική επιλογή της στήλης μου θα αποτελέσει το αμφίρροπο παιχνίδι της Ρόμα με την Φιορεντίνα.

1366. Ρόμα- Φιορεντίνα: Η Ρόμα άξιζε κάτι καλύτερο στο “Καμπ Νου”, αλλά τελικά “λύγισε” στο 87΄με 4-1 από το γκολ του Σουάρες και έτσι η ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα μετατράπηκε σε Γολγοθά. Από την άλλη, οι “βιόλα” βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και προέρχονται από 5 σερί νίκες, έχοντας 1000+1 τρόπους στο σκοράρισμα. Σε σύγχυση οι τζιαλορόσι” εν μέσω των ματς με την “Μπάρτσα” και η Φιορεντίνα “δαγκώνει”. Στηρίζουμε την ομάδα της Φλωρεντίας με κάλυψη στο Χ.  (Stoiximan 2.05)

1378. Μάντσεστερ Σίτι- Μάντσεστερ Γιουν.: Το Μάντσεστερ στα δύο. Από την μία η Σίτι που δέχθηκε “σφαλιάρα” από την Λίβερπουλ την Τετάρτη, δεχόμενη 3 γκολ στο “Άνφιλντ” για το πρώτο παιχνίδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη η Γιουνάιτεντ, με έναν Ζοσέ Μουρίνιο υπό αμφισβήτηση και με μοναδικό σκοπό να πάρει αποτελέσμα, που θα της τονώσει το γόητρο κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα. Δείχνει προβληματική στα μετόπισθεν η ομάδα του Γκουαρδιόλα και οι “μπέμπηδες” θα βρουν τις ευκαιρίες τους. Γκολ-γκολ. (Vistabet 1.75)

1319. Στόουκ- Τότεναμ: Η Στόουκ βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση προερχόμενη από 3 συναπτές αποτυχίες και έτσι βρίσκεται στο -3 από την παραμονή. Σταθερή η Τότεναμ, που προσωπικά θεωρώ ότι με το ποδόσφαιρο που παίζει και την τεράστια ποιότητα που διαθέτει σε όλες τις γραμμές της, αδικεί τον εαυτό της, που δεν διεκδικεί τον τίτλο. Το ένστικτο της επιβίωσης μπορεί να αφυπνίσει τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Στόουκ μεσοεπιθετικά. Σκοράρει με άνεση το σύνολο του Ποκετίνο. Αξίζει το γκολ-γκολ σε τιμές πάνω από 2.00. (Sportingbet 2.05)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1366 Ρόμα- Φιορεντίνα Χ2 2.05 0-2
1378 Σίτι- Γιουνάιτεντ γκολ-γκολ 1.75 2-3
1319 Στόουκ- Τότεναμ γκολ-γκολ 2.05 1-2
Συνολική απόδοση 7.35 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.